'F.Bahçe gibi bir takımdan istediğimizi aldık'

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'F.Bahçe gibi bir takımdan istediğimizi aldık'
'F.Bahçe gibi bir takımdan istediğimizi aldık'
GİRİŞ 03.04.2016 22:39 GÜNCELLEME 03.04.2016 22:39

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçtan istedikleri sonucu aldıklarını söyledi.

Mustafa Reşit Akçay, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin iç sahada iyi bir istatistiği bulunduğunu ancak kendilerinin de deplasmanda iyi bir grafik çizdiklerini vurguladı.

Oyunun içinde kalma taktiklerinin tuttuğunu aktaran Akçay, şunları kaydetti:

'F.BAHÇE GİBİ BİR TAKIMDAN İSTEDİĞİMİZİ ALDIK'

''Fenerbahçe'nin her hamlesine bir hamle vermek istedik. Özellikle kenardan merkeze gelişlerinde, Van Persie'yi topla buluşturmamamız iyiydi. İkinci yarıda oyuna giren Diego da bunu yapabilirdi. Onun da yollarını kapattık. Fenerbahçe de bize karşı iyi bir taktik geliştirmiş. İkinci bölgede başlatmak istediğimiz atakları imha ettiler. Bu, bize karşı iyi bir hazırlık yaptıklarını gösteriyor. En az atak yaptığımız müsabaka buydu. Fenerbahçe galibiyete daha yakındı ama son 10-15 dakikadaki pozisyonlarımızı değerlendirsek daha farklı olabilirdi. Fenerbahçe gibi bir takımdan deplasmanda istediğimizi aldık. Oyunda kalan futbolcularımı tebrik ediyorum.''