Orduspor 3 eksikle çalıştı

Orduspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduspor 3 eksikle çalıştı
Orduspor 3 eksikle çalıştı
GİRİŞ 04.03.2013 15:55 GÜNCELLEME 04.03.2013 15:55

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı.

Düz koşu ile başlayan ve yarı sahada yapılan taktik çalışmayla devam eden antrenmana sakatlıkları bulunan İbrahim Kaş, Bogdan Stancu ve Ayila Yussuf katılmadı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Hector Cuper, Pazar günü kendileri adına ligin en önemli maçlarından birine çıkacaklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor karşısında ortaya koydukları mücadeleyi Sanica Boru Elazığspor maçında da ortaya koymaları gerektiğini ifade eden Cuper, şöyle konuştu:

''Karabükspor maçında skordan tabi ki de memnunum. Ancak beni daha da memnun eden şeyler var. Rakibimizden iki dakikada iki gol yiyoruz ve bu takımım adına çok sert oluyor. Ama ikinci yarı benim istediğim gibi tepki verdiler. Çok çalışarak bunu yaptılar. Sonucunda da kazandık. Böyle oldu diye ama rahatlamayacağız. Çünkü puanlar birbirine çok yakın''

Ligde mücadelenin son haftaya kadar devam edeceğini vurgulayan Cuper, ''Ligde devamlı şaşırtan sonuçlar ortaya çıkıyor. Herkes birbirini yenebiliyor. Ligin sonuna kadar da böyle gidecek. Ama biz Pazar günü ligin en önemli maçlarından birine çıkacağız'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA