'5 milyon lira ödememiz gerekiyor'

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

'5 milyon lira ödememiz gerekiyor'
'5 milyon lira ödememiz gerekiyor'
GİRİŞ 07.01.2015 01:15 GÜNCELLEME 07.01.2015 01:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Transfer tahtamızın açılması için eski futbolculara olan yaklaşık 5 milyon lira borcumuzu ödememiz gerekiyor" dedi.

Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski futbolcular Fatih Tekke, Fevzi Elmas, İbrahim Kaş, Ferhat Çökmüş, Hasan Kabze ve Şamil Cinaz'ın Orduspor'dan alacaklarından dolayı transfer tahtalarının kapalı olduğunu belirtti.

Bu isimlerden en yüksek ödemeyi 2 milyon lira ile Fatih Tekke'ye yapmaları gerektiğini ifade eden Türkmen, futbolcuların avukatları ile görüşüldüğünü ifade etti.

Transfer yapabilmeleri için bu futbolculardan anlayış beklediklerini ve Orduspor'un önünü açmak adına fedakarlık yapmalarını isteyen Türkmen, 5 milyon lirayı ödemek adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Mutlaka transfer yapmak istediklerini ancak tablonun ortada olduğunu kaydeden Türkmen, "Bu konuda başta büyükşehir belediye başkanımız Enver Yılmaz ve Ordulular'dan destek bekliyoruz. Onların destekleriyle bu işin üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • aykut arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Şike sürecinde bu zat fb düşmanlığı yaptı.keşke fb hakkında açıklamalar yapacağına başkanı olduğun kulubünün ekonomisi hakkında kafa yorsaydın.Daha da beter olursunuz inşallah
    Cevapla