Muhtarlardan Orduspor'da destek

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'a destek oldu.

Muhtarlardan Orduspor'da destek
Muhtarlardan Orduspor'da destek
GİRİŞ 17.09.2014 23:00 GÜNCELLEME 17.09.2014 23:00

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, yönetim kurulu üyeleri ile 25 kombine bilet satın alarak PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'a destek oldu.

Orduspor Mali, İdari ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Türkmen, bir süre önce başlattıkları yardım kampanyasına desteklerin sürdüğünü belirtti.

Yardım kampanyasına her kesimden destek verildiğini bildiren Türkmen, "Bu kapsamda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Hüseyin Akdeniz ve yönetim kurulu üyeleri de bizleri yalnız bırakmadı, 2014-2015 sezonu kombine biletlerini alarak kulübümüze maddi destekte bulundu" dedi.

Akdeniz ve ekibine teşekkür eden Türkmen, "Bu sezon bizim, birlik, beraberlik senemiz ve Ordusporumuzun yılı olacak diye düşünüyorum. Muhtarlarımızın yapmış olduğu bu anlamlı desteğin diğer derneklerimize de örnek olmasını dileyerek kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz de Orduspor'a 2014-2015 futbol sezonunda başarılar dileyerek "Takımımızı tekrar Süper Lig'de görmeyi temenni ediyoruz" dedi.