Orduspor'da sezon hazırlıkları sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Orduspor'da sezon hazırlıkları sürüyor
Orduspor'da sezon hazırlıkları sürüyor
GİRİŞ 25.07.2014 19:37 GÜNCELLEME 25.07.2014 19:37

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana, sakatlığı süren Bilal Türkgüler dışında tüm oyuncular katıldı. Koşuyla başlayan antrenman, pas çalışmasıyla sona erdi.

Antrenman öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan teknik direktör Fikret Yılmaz, hazırlıkların Ordu ayağını tamamladıklarını söyledi.

Çok iyi bir çalışma süreci yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu zaman zarfı içerisinde oyucularımızya ilgili fikir sahibi olduk. Şu an bazı eksiklerimiz var. Tabii Bolu da 7 hazırlık maçı yapacağız. Bu maçların ardından eksiklikler daha da netleşecek. İyi bir Orduspor ortaya çıkaracağımıza inanıyorum. Ama genel anlamda ön çalışmamız çok iyi geçti. Oyuncularımızın hepsi karakterli ve uyumlu oyuncular. İnşallah sezon boyunca bu devam eder."

-"4-5 oyuncuyu yetersiz gördük" -

Yılmaz, bazı oyuncuları Bolu kampına götürmeyeceklerini belirterek, "4-5 oyuncumuzu yetersiz gördüğümüz için Bolu kampı kadrosuna dahil etmedik. Orduspor formasını giymeden önce başka takımlarda deneyim kazanmaları yönünde düşüncemiz oldu. Her sezon başı kampında böyle şeyler oluyor. Oyuncular gelir, gider. Ancak ilk maçımızdan itibaren 25 kişilik kadromuz netleşecektir" ifadesini kullandı.