Orduspor kaptanı Taşdemir derbi için iddialı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da takım kaptanı Anıl Taşdemir, "Karadeniz derbisini kazanıp taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz, lige kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" dedi.

Orduspor kaptanı Taşdemir derbi için iddialı
Orduspor kaptanı Taşdemir derbi için iddialı
GİRİŞ 21.11.2013 14:51 GÜNCELLEME 22.11.2013 14:54

Taşdemir, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu çok önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon maçını kazanmak istediklerini ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:

"Önümüzde çok önemli bir maç var. Bizim açısından ve bu camia açısından Karadeniz derbisi olarak gözüküyor. Bu maçlar puandan daha çok prestij açısından da önemli maçlar. Son oynadığımız maçta sahamızda talihsiz bir mağlubiyet aldık. İnşallah bu haftaki Karadeniz derbisini kazanıp taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. Lige kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bunun için de ilk ayak Karadeniz derbisi. Bu maça tüm takım takım ve teknik heyetle en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. İnşallah maçtan iyi bir sonuç alarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz."

Orduspor taraftarlarının maça alınmamasına da değinen Taşdemir, şunları kaydetti:

"Dünya'nın her yerinde mutlaka bir Orduspor taraftarı vardır. Biz bunu hissediyoruz. Gittiğimiz deplasmanlarda 5-6 taraftarımızın bile bizleri desteklemeleri çok moral oluyordu. Bu haftaki karar tamamen bizim dışımızda gelişen olaylar. Önemli değil biz zaten onların varlıklarını hissedeceğiz. Biz bu formayı giydiğimiz zaman her zaman onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Taraftarımızın da arkamızda olduğunu biliyoruz. Biz onların yanımızda olmasa bile kalbimizde hissedip bu maçı da en iyi şekilde atlatacağız."

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL