Cuper: Güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Orduspor'un teknik direktörü Hector Cuper, ligi güzel bir şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Cuper: Güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz
Cuper: Güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz
GİRİŞ 19.03.2013 14:24 GÜNCELLEME 19.03.2013 14:53

Ordu Valisi Orhan Düzgün başkanlığındaki heyet, Orduspor'un Durugöl Tesisleri'ne giderek teknik heyet, futbolcu ve yöneticilere moral verdi.

Karadeniz ekibinin çeyrek asır sonra Süper Lig'e çıktığını anımsatan Düzgün, ''Orduspor hem geçen yıl hem de bu yılın ilk yarısında gayet başarılı bir oyun sergiledi. Son maçlarda istenilenler alınamadı bir türlü. Bazen oyunla skor eşit olmayabiliyor. Bu sezon çok iyi oynadığımız maçları maalesef kaybettik. Biraz tehlikeli bölgeye yakınlaştık. Önümüzdeki 8 maçta Orduspor'un mevcut oyuncu kadrosuyla ve teknik ekibiyle bu tehlikeli bölgeden uzaklaşacağına inanıyorum'' dedi.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper ise kendilerine verilen desteğe teşekkür ederek, ''Kötü bir durumdayız belki ama bu desteklerle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, halen de çalışıyoruz. Ligi güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Kaptan Ali Çamdalı da Süper Lig'e hangi sıkıntılar çekilerek çıkıldığını çok iyi bildiğini kaydederek, şunları söyledi:

''Bunu kolayca yitirmeyeceğiz ve yitirmememiz gerekiyor. Orduspor kaybettiğinde sadece kulüp değil tüm Ordu halkı ve şehri kaybediyor. Bizim için artık birlik ve beraberlik zamanı. Takım olarak gereken fedakarlığı yapacağımız konusunda herkese söz veriyorum. Ordu halkının da gereken fedakarlığı yapacağına eminiz. Taşın altına elimizi değil artık gövdemizi koyacağız.''

Kulüp yöneticileri adına konuşan Akın Çiçek, Orduspor'a verilen destek ve moral ziyaretinden dolayı Ordu Valisi Orhan Düzgün ve beraberindekilere teşekkür etti.

AA