Kılıç ve Şahin'den sporculara destek

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Londra'da paralimpik sporculara destek verdi.

Kılıç ve Şahin'den sporculara destek
Kılıç ve Şahin'den sporculara destek
GİRİŞ 04.09.2012 11:15 GÜNCELLEME 04.09.2012 11:15

Olimpik branşlarda Türkiye'ye tarihi başarılar yaşatan sporculara destek veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Londra'ya ''selamını'' kızı Sümeyye ile gönderdi.

Bakan Kılıç ve Bakan Şahin, paralimpik branşlarda Türkiye'ye 8 madalya kazandırarak tarihi bir başarıya imza atan sporcuları olimpiyat köyünde ziyaret edip birlikte kahvaltı yaptılar. İki bakana eşlik eden Sümeyye Erdoğan, sporcularla tek tek ilgilenirken babası Başbakan Erdoğan'ın selamını bizzat iletti.

Tekerlekli Basketbol ve Golbol Milli Takımları ile yakından ilgilenen bakanlar, Türkiye-İspanya maçında da basketbolcuları tribünde yer alarak destekledi. Milli tenisçi Neslihan Kavas'ın maçını da birlikte izleyen bakanlar ve Sümeyye Erdoğan, kahvaltı sırasında sporculara Türkiye'den getirdikleri 7 tepsi baklavayı ikram ettiler.

Bakan Kılıç, 67 2 sporcuyla paralimpik branşlarda tarihi başarılar yaşatan sporcuların bu alanda dünya ile Türkiye'ye arasındaki farkı kısa sürede kapatmasından duyduğu büyük memnuniyeti dile getirdi.

KAYNAK: AA