Ve Olimpiyatlar artık büyük bir tehlikede...

İstanbul, uzun süredir 2020 Olimpiyatları için çaba gösterirken için son günlerde yaşananlar adaylık sürecini olumsuz etkiledi.

Ve Olimpiyatlar artık büyük bir tehlikede...
Ve Olimpiyatlar artık büyük bir tehlikede...
GİRİŞ 03.06.2013 12:03 GÜNCELLEME 03.06.2013 12:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'un uzun süredir mücadele ettiği ve hayallerini süslediği 2020 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapma düşüncesi son olaylarla zora girdi.

Gezi Parkı'nda yapılacak Topçu Kışlası'nı protesto ile başlayan ve ardından polisin müdahalesi büyüyen olaylar 2020 adaylığına büyük gölge düşürdü.

Sosyal medyada yer alan fotoğraflar ve dünya basınında yer alan haberler, yaşananlar Uluslararası Olimpiyat Komitesi'ni tedirgin etti.

BAKAN UYARDI

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç sosyal medyada konuyla ilgili endişesini dile getirirken, gençlerin provokasyona gelmemesi çağrısında bulundu.

2020 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak ülke 7 Eylül 2013 tarihinde 125. IOC Oturumununda Buenos Aires'te açıklanacak. Madrid, Tokyo ve İstanbul üç finalist şehir durumunda.

YORUMLAR 1
  • serkan saymaz 10 yıl önce Şikayet Et
    adamlarin istediği bu zaten...... imefeye borç bitti.. pkk bitti.. türkiye son 10 yılda bunlara rahmen büyük değişime imza atti. yollar yapildi bütün her taraf yeni konutla doldu ... yollardaki araçlarin hepsi son model... eeee.. hop hemşerim nere gidiyorsun... dur bakalım senin amacın ne.. CHP -MHP-BDP senin yüzünde iflasa gidiyor.... biz bu ülkeyi sana bölemi emanet ettik.... 10 yıl sonra doğacak cocuğumuz bile imf borçlu doğuyordu.. şehit cenazeleri eksik olmuyordu... yollardaki araçlar doğal kilimalıydı her tarafı delik deşik... bütün binalar boyasızdı demicem sıvalari bile yoktu.. şimdi mantolamalı....bunlardan daha iyisini yapacak bir babağiğit varsa çıksın sandıkta sayın başbakanla yarişsin... yoksa oturun bükemediğiniz bileği öpün... vatandaş olarak kimsenin benim huzurumu bozmaya hakkı yok.. ..
    Cevapla