Fatih Terim: Ülke olarak hazırız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu ile Türk Telekom Arena'yı gezerken, ülke olarak bu organizasyona hazır olduklarını ifade etti.

Fatih Terim: Ülke olarak hazırız
Fatih Terim: Ülke olarak hazırız
GİRİŞ 24.03.2013 17:48 GÜNCELLEME 24.03.2013 17:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na aday İstanbul'un, bu önemli organizasyonu düzenlemeye hazır olduğunu söyledi.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu'nun İstanbul'da yaptığı incelemeler kapsamında basın mensupları, Türk Telekom Arena'yı gezdi.

Medya mensuplarını stadın VIP salonunda Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, başkan yardımcısı Refik Arkan, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile sarı-kırmızılı futbol takımının teknik direktörü Fatih Terim karşıladı.

Aysal ve yöneticiler basın mensuplarıyla yakından ilgilenirken, Fatih Terim kısa bir açıklamada bulundu. Terim, Türkiye'nin olimpiyat oyunlarını düzenlemeye hazır olduğunu dile getirerek, ''Ülke olarak hazırız. İstanbul'un önemli bir şehir olduğunu düşünüyoruz. Olimpiyatları istiyoruz. Buradan bütün ülke adına, önemli adaylardan biri olduğumuzu ve 'Bu kez biz olalım' diyoruz. Tüm ümidimiz odur. Hepimiz, her şeyimizle bu organizasyona hazırız. Umarım olimpiyat camiası da bizi seçer'' ifadelerini kullandı.

İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Medya ve İletişim Danışmanı Emir Turam, yerli ve yabancı basın mensuplarına stadın özellikleri ve çevresiyle ilgili sunum yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    Belcika ve biz. Bundan onceki grup maclarinda Belcika yeniden yapilanmaya basladi. Ben O zamanlar 2016ya hazirlaniyorlar derken, Ugur Meleke '2014e hazirlaniyorlar' demisti. Bugun gruplarinda liderler ve saniyorum ki Ugur Meleke hakli cikti. Peki biz ne yapiyorduk ? Biz o zamanlar Volkan ve Emre'yi konusuyorduk, bugun ise hala onlari konusuyoruz. Ustelik bunlarin entrikalarina Selcuk, Burak, Onur, Tolga ve Gurbetciler eklendi. Bu Milli Takimda SEVGi yok kardesim. Bu Mlilli Takima Halk tarafindan DESTEK yok kardesim. Bu Milli Takim bir turlu Milli Takim olamadi kardesim. Ancak suclu yine Taraftar oldu iyi mi ?!
    Cevapla
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    Hem Fatih Hoca'ya hem tum Hocalarimiza. 1) Buyuk dusunen bir ulkenin futbolu sadece 4-4-2'ye bagimli olamaz. Artik her yerde 'Total Futbolu' ve diger sistemleri ogrenmek zorundayiz. 2) 2014'e gidemezsek, bunun bedelini sadece teknik heyet odememeli. Futbolcular bazinda da silbastan yapilmali. Diyorlar ki, 'Biz eskiden genclerle tecrubelileri harmanlardik'. Bende diyorum ki, 'Eskiden tecrubeliler basarilydi ve harmanlandi. Ancak mevcut Jenerasyonun hic bir basarisi yoktur. Dolaysiyle harmanlamanin olumlu bir tarafi olmaz, olsa olsa eskilerden kalma olumsuzluklari bir "Virus" gibi genclere enjekte edebilirler. Fikrim budur ve Milli Takimin basina hangi hoca gececekse, ondan Radikal bir Devrim bekliyorum. NOT= Bir Galatasarayli olarak OLiMPiYATLARA TAM DESTEK. Tebrikler ve Saygilar
    Cevapla