NBA maçları hangi kanalda yayınlanacak?

NBA'in başlaması ile beraber maçların hangi kanalda yayınlanacağı konusu da merak edilmeye başladı. NBA maçlarını hangi kanal yayınlayacak?

NBA maçları hangi kanalda yayınlanacak?
NBA maçları hangi kanalda yayınlanacak?
GİRİŞ 29.10.2014 16:22 GÜNCELLEME 30.10.2014 00:39

NBA'de yeni sezon başladı. Geçtiğimiz yıl D-Smart platformu ve NBA TV üzerinden şifreli ve bazı maçları da CNN Türk üzerinden şifresiz yayınlanan Amerikan Ulusal Basketbol ligi NBA, bu yıl hangi kanaldan veya platformdan yayınlanacak henüz net bir şey bilinmiyor. NBA, yayın hakları için yüksek bir ücret istemesi nedeniyle ülkemizde henüz herhangi bir kanal veya platform ile anlaşmış değil.

NBA'yı nerden izleyebilirim?

NBA, izlemek isteyen basketbol severler için NBA League Pass uygulaması sunuyor. İnternet üzerinden verilecek ücret karşılığında kullanıcılar bütün NBA maçlarını HD kalitesinde izleyebiliyorlar. NBA League Pass uygulamasından maçı izleyeceklerin orjinal yayın dili olan İngilizce ile izlemek zorunda olduğunu belirtelim. 

Ayrıca NBA maçlarını D-Smart platformunda yer alan NBA TV kanalından da izleyebilirsiniz. Maç programına göre bütün maçları olmasa da seçilen maçları yayınlayan NBA TV üzerinden NBA maçlarını orjinal yayın dili ile izleyebilirsiniz.

KAYNAK: HABER7