Jordan: Bu ücretlere daha az oynayamazsınız!

NBA'de bir süredir konuşulan "süre kısaltma" konusu ile ilgili NBA'in efsanelerinden Michael Jordan da açıklamalarda bulundu.

Jordan: Bu ücretlere daha az oynayamazsınız!
Jordan: Bu ücretlere daha az oynayamazsınız!
GİRİŞ 16.10.2014 11:47 GÜNCELLEME 16.10.2014 11:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NBA'de antrenörlerden gelen talep üzerine, maç periyotlarının 1'er dakika kısaltılması tartışılıyorken, farklı kesimlerden yorum gelmeye başladı.

Şu anda Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James'in "Dakikaları azaltmanın anlamı yok. Önemli olan maç sayısını azaltmaktır. Bizler 50 dakika bile oynarız, bu bizim için farketmez ama 82 maç çok fazla. Dakikaları azaltmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Biz parkeye çıktığımızda 44 ya da 50 dakika oynamışız önemli değil. Maç sayılarını azaltmak daha akıllıca olacaktır" açıklamaları ve Dirk Nowitzki'nin "Bir konferansın en iyi takımının belirlenmesi için 82 maça ihtiyaç olunduğunu sanmıyorum. Bu kesinlikle daha hızlı da halledilebilir. Ama tabii ki daha az maç demek, kulüp sahipleri ve üçüncü parti şirketler için daha az para demek bunu anlayabiliyorum. Bu yüzden bunun değişeceğini sanmıyorum." sözlerine Michael Jordan'dan tepki geldi.

"Bu çocukları seviyorum fakat bu oyunu oynamış olan bir takım sahibi olarak basketbol oynamayı seviyorum. Eğer yılda 82 maç oynamasaydım bile başka yerlerde oynamak isterdim çünkü ben bu oyunu çok seviyorum. Oyuncuyken, asla 82 maçın sorun olacağını düşünmemiştim. Ama eğer yapmak istedikleri şey buysa, karşılıklı oturup ne yapabiliriz? diye konuşabiliriz. Fakat bu bizim ve partnerlerimiz için para kaybı demek. Onlar da bu para kaybına hazır mı? Sorulması gereken soru bu çünkü aynı ücretlere daha az oynayamazsınız."

YORUMLAR 1
  • real yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    sen oyna Jordan sen oyna..
    Cevapla