Spurs'te Tony Parker şoku!

San Antonio Spurs'ün oyun kurucusu Tony Parker, sakatlığı nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı.

Spurs'te Tony Parker şoku!
Spurs'te Tony Parker şoku!
GİRİŞ 19.02.2014 13:42 GÜNCELLEME 19.02.2014 13:42

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Batı Konferansı takımlarından San Antonio Spurs'ün oyun kurucusu Parker, sırt, kasık ve baldırındaki sakatlıklar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı.

NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, San Antonio Spurs Başantrenörü Gregg Popovich, all-star maçında yalnızca 11 dakika süre alan ve Los Angeles Clippers'ı deplasmanda 113-103 yendikleri maçta oynatmadığı Tony Parker'ı, sırt, kasık ve baldırındaki ağrılar nedeniyle süresiz kadro dışı bıraktığını açıkladı.
Popovich, 6 kez all-star seçilen Parker'ın, omuz ve kalçasında var olan sıkıntılarına çeşitli sorunlar daha eklendiğini, son olarak da aşil tendonunda hafif acı hissettiği bilgisini vererek, "Tüm bunların üst üste gelmesi sanıyorum onu zihinsel açıdan da etkiledi" dedi.

Bu sezon 17,7 sayı ve 6,2 asist ortalamalarıyla oynayan Fransız gardın "asgari kaç maç kaçıracağı" hakkında herhangi bir şey paylaşmayan Popovich, "Bu konuda spekülasyon yapmak istemiyorum çünkü bilmiyorum. Onsuz oynamaya devam edecek ve ne zaman hazır olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Trail Blazers'ın en skoreri bir hafta yok

Batı Konferansı'nda zirve yarışı veren bir diğer ekip Portland Trail Blazers'ın all-star forveti LaMarcus Aldridge, kasığının yaşadığı sorun nedeniyle bir hafta sahalardan uzak kalacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ay başında Minnesota Timberwolves'u yendikleri karşılaşmadan bu yana kasığında ağrılar hisseden Aldridge'in sağlık durumu bir haftalık dinlenme sürecinin ardından yeniden değerlendirilecek.

KAYNAK: AA