Ömer, Houston'u double double ile ateşledi

NBA play-off'larında 4. maçlar geride kalırken, temsilcimiz Ömer Aşık'ın takımı Houston Rockets, kendi sahasında, Oklahoma City Thunder engelini 105-103'lük skorla aşıp, seriyi 1 maç daha uzattı.

Ömer, Houston'u double double ile ateşledi
Ömer, Houston'u double double ile ateşledi
GİRİŞ 30.04.2013 09:47 GÜNCELLEME 30.04.2013 09:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NBA'de Batı Konferansı play-off ilk tur serisi 4. maçında, temsilcimiz Ömer Aşık'ın da formasını giydiği Houston Rockets, sahasında Oklahoma City Thunder'i konuk etti.

Nefesleri kesen maçı 105-103'lik skorla kazanan evsahibi ekip, böylece süpürülmekten kurtuldu ve seride durumu 3-1'e getirdi. 

Houston Rockets'de Chandler Parsons 27 sayıyla oynarken, Patrick Beverley de 16 sayıyla öne çıkan bir başka isim oldu. Bu iki oyuncunun takıma yaptığı katkı sayesinde, Houston Rockets'a Jeremy Lin'in eksikliğini hissedilmezken, Ömer Aşık da ilk 5'te başladığı maçta 37 dakika sahada kaldı.

Milli oyuncumuz, 17 sayı 14 ribaunt'luk double double ile kaydadeğer bir performansa imza atarak karşılaşmaya damgasını vurmayı başardı. 

Play-off'larda rakibine karşı kaybettiği son iki maçta olduğu gibi 4. periyotta skor avantajı yine Houston Rockets'daydı ve az kalsın bu maçı da Oklahoma City Thunder kazanacaktı.

Oklahoma City Thunder'in yıldızı Kevin Durant'in maçın sonlarında hızlıca bulduğu 5 sayı, farkı 2'ye kadar indirdi.

Houston'un sezon başında Oklahoma City'den takasla takıma kazandırdığı James Harden'in bir sonraki pozisyonu değerlendirememesiyle, son hücumda Thunder maçı kazanma noktasına kadar getirdi. 

Reggie Jackson'un kaçırdığı şut sonrası ribauntu alan Serge Ibaka'nın kaçırdığı turnikeyle, Houston Rockets karşılaşmayı 105-103'lük skorla kazandı.

Serinin 2. maçında sakatlanarak sezonu kaaptan Russell Westbrook'un eksikliğini hissettirmemeye çalışan Kevin Durant'in 38 sayıyla verdiği katkı, Oklahoma City Thunder'a galibiyet için yeterli olmadı.

YORUMLAR 2
  • çiçek abbas 10 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bakıyon hacı iyi bak yazıyor yaa . Milli oyuncumuz, 17 sayı 14 ribaunt'luk double double ile kaydadeğer bir performansa imza atarak karşılaşmaya damgasını vurmayı başardı.
    Cevapla
  • ahmet izmitli 10 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka. nerde ömerin double double si ile alakalı haber ? daha attığı sayıyı bile yazmamışsınız.bu nasıl haber allah aşkına?
    Cevapla