Schumacher'in son durumu açıklandı! Ne yazık ki...

Kayak kazası sonrası tedavisi evinde devam eden eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in yürüyemediği belirtildi.

Schumacher'in son durumu açıklandı! Ne yazık ki...
Schumacher'in son durumu açıklandı! Ne yazık ki...
GİRİŞ 19.09.2016 20:34 GÜNCELLEME 19.09.2016 20:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayak kazası sonrası tedavisi evinde devam eden eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in avukatı Felix Damm, efsanevi Alman sürücünün yürüyemediğini belirtti.

Damm, 2015'in aralık ayında Bunte adlı Alman dergisinde "Schumacher yeniden yürüyebiliyor." şeklinde çıkan bir haberden dolayı Hamburg Eyalet Mahkemesinde açılan tazminat davası kapsamında ülke basınına açıklama yaptı.

Hamburger Morgenpost gazetesinde yer alan habere göre, mahkemede genel olarak Schumacher'in menajeri Sabine Kehm'in aralık ayında konuya ilişkin tekzibini tekrarladığını aktaran Damm, "Schumacher yürüyemiyor." ifadesini kullandı.

Söz konusu derginin, Schumacher'in fizyoterapist yardımıyla yürüdüğünü yazdığının hatırlatılması üzerine de Damm, "Bu iddia, derginin iç sayfalarında yer alıyor ve bu da doğru değil." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Alman pilotun avukatı, hangi tedavi yöntemlerinin uygulandığının ve Schumacher'in fiziksel olarak ne yapabilecek durumda olduğunun kamuoyunu ilgilendirmediğini de kaydetti.

Söz konusu davaya ekim ayında devam edileceği belirtildi.

YORUMLAR 1
  • nuri 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamı bırakın da gitsin kardeşim ne zorluyonuz
    Cevapla