Rekoru yine Subaru kırdı

Subaru, yeni WRX STI Time Attack aracıyla Isle Of Man TT Parkuru’nu 17 dakika 23 saniyede tamamlayarak kendine ait olan rekoru kırdı.

Rekoru yine Subaru kırdı
Rekoru yine Subaru kırdı
GİRİŞ 11.06.2016 15:16 GÜNCELLEME 11.06.2016 15:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Subaru, yeni WRX STI Time Attack aracıyla Isle Of Man TT Parkuru'nu 17 dakika 23 saniyede tamamlayarak kendine ait 19 dakika 26 saniyelik rekoru geliştirdi.

Subaru'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin WRX STI Time Attack model aracı, Isle of Man TT Parkuru'nda yeni bir rekora imza attı.

Mark Higgins tarafından kullanılan WRX STI Time Attack, yaklaşık 60 kilometre uzunluğundaki Isle of Man TT Yol Parkuru'nu ortalama 207 kilometre/s hız ve 17 dakika 35 saniyelik bir sürede tamamladı.

Trafiğe kapalı bir yolda gerçekleştirilen söz konusu rekor, daha önce yine Mark Higgins tarafından 187 kilometre/s hız ve 19 dakika 26 saniye olarak kayda geçmişti.

Yeni 2016 Subaru WRX STI Time Attack, Isle of Man TT Parkuru için özel olarak geliştirildi.

Çok yüksek hızlara çıkılan ve tehlikeli virajları barındırmasıyla tanınan Isle of Man TT Parkuru, motosiklet sürücülerinin kendilerini kanıtladıkları bir rota.

Araçlardaki üstün yol tutuş kabiliyeti ve pilotların refleksleri bu parkurdaki rekorların sürekli gelişmesine olanak sağlıyor. Isle of Man TT Parkuru'nun otomobil kategorisindeki rekorları yıllardır Subaru tarafından kırılıyor.

YORUMLAR 1
  • Yakup yaylı 7 yıl önce Şikayet Et
    Subaru her zaman 1 numara.
    Cevapla