El Clasico öncesi Arda'ya Sofuoğlu sürprizi!

Milli motosikletçiler Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, milli takım kaptanı Arda Turan’a Barcelona’da ziyarette bulundu.

El Clasico öncesi Arda'ya Sofuoğlu sürprizi!
El Clasico öncesi Arda'ya Sofuoğlu sürprizi!
GİRİŞ 31.03.2016 13:54 GÜNCELLEME 31.03.2016 13:54

Hafta sonu yapılacak sezonun üçüncü yarışı için İspanya’da bulunan Red Bull sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, 2 Nisan Cumartesi günü Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak "El Clasico" öncesi bir araya geldikleri Arda Turan’a başarı diledi.

"Arda’nın bizimle olması büyük onur olur"

Kenan Sofuoğlu, Arda Turan’a son dünya şampiyonasını kazanırken kullandığı kaskı hediye etti. Arda Turan da milli motosikletçiye imzalı formasını verdi. İspanya’daki yarışlarda ve motor sporları dünyasında hep Arda’dan bahsedildiğini belirten Kenan Sofuoğlu, "Milli maçta izledikten sonra herkesin gururla ve severek takip ettiği Arda ile bir araya gelmek benim için mutluluk verici. İnşallah cumartesi günü oynayacağı ilk ’El Clasico’ maçı Arda için iyi geçer. Benim de hafta sonu önemli bir yarışım var. Sezonun üçüncü etabı için buraya geldik. Ben de kendisini pazar günkü yarışa davet ettim. Arda’nın padoka gelmesi ve orada bizimle olması büyük onur olur." ifadelerini kullandı.

"Arda’ya çok teşekkür ederim"

Hem futbolda hem de motor sporlarında İspanya’nın çok iyi konumda olduğu vurgulayan Sofuoğlu, "Futbolun bu kadar önemli görüldüğü bir yerde, ülkenin en iyi takımında oynayan bir oyuncumuzun olması çok güzel. Arkadaşım olmasından da ayrıca gurur duyuyorum. Bizimle buluştuğu için Arda’ya çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

"Bir Türk vatandaşı olarak..."

Ziyaret için Red Bull sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu’na teşekkürlerini de ileten Arda Turan, "Kenan Sofuoğlu’ndan sonra Toprak Razgatlıoğlu’nun da başarılarını takip ediyoruz. Kenan’ı hem genç arkadaşlarımıza örnek teşkil ettiği hem de önemli bir spor dalında ülkemizden çıkmış dünyanın en başarılı isimlerinden biri olduğu için tebrik ediyorum. Bir Türk vatandaşı olarak da teşekkür ediyorum. Benim için de onunla tanışmak büyük bir onurdur." şeklinde görüş belirtti.

"Ülkenin onun gibi özel insanlara ihtiyacı var"

Pazar günü fırsat bulduğu takdirde yarışta da Kenan Sofuoğlu’nun yanında olmayı istediğini ifade eden 29 yaşındaki futbolcu, "Bütün Türkiye’nin ve bizlerin duası her zaman onunla. Ülkenin onun gibi özel insanlara ihtiyacı var. Kendisi başarılı olmakla kalmıyor, birçok genç arkadaşımızı da yetiştiriyor. İnşallah bundan sonra da yine bize dünya şampiyonlukları kazandırmaya devam eder. Ben de ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Pazar günkü yarış için de başarılar diliyorum." yorumunda bulundu.