Sofuoğlu genç yetenekleri keşfediyor!

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, keşfettiği genç yetenekleri Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlıyor.

GİRİŞ 09.11.2015 12:47 GÜNCELLEME 09.11.2015 12:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, keşfettiği genç yetenekleri, Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun katkılarıyla Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlıyor.

Federasyonun organize ettiği yarışlarda keşfettiği genç sporcular arasında eleme yapan Kenan, tüm giderlerini federasyonun karşılaması koşuluyla 2016'da 3 sporcunun Avrupa şampiyonasına, 10 sporcunun da Türkiye şampiyonalarına gitmesini sağlayacak.

Seçtiği çocuklarla özel ilgilenen Kenan Sofuoğlu, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ismini taşıyan pistte gerçekleştirilen antrenmanlarda, geleceğin yıldızlarına deneyimlerini aktarıyor.

Kenan, yaptığı açıklamada, kendisi gibi şampiyon olacak seviyede çocukların yetişmesi için var gücüyle çalıştığını ifade etti.  

Genç yetenekleri, antrenmanlarda ve Türkiye'deki şampiyonalarda görme imkanı bulduğunu belirten Sofuoğlu, "Bugün yaptığım antrenmanlarda yetişen çocuklara bakıldığı zaman henüz 12-13 yaşlarında olmalarına rağmen benimle çekişecek seviyedeler. İnşallah motor sporlarında Türkiye'nin geleceğinin çok parlak olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • okan 8 yıl önce Şikayet Et
    hepsi zengin çocuğu para kimdeyse şan şöhret onda para ve çevre herşeyi halleder
    Cevapla
  • bolvadinli 8 yıl önce Şikayet Et
    bolvadine gelsin cok yetenek var orda
    Cevapla