Schumacher ile ilgili şok eden iddia!

Geçirdiği kaza sonucu uzun süre komada kalan Michael Schumacher'in beynindeki hasara neden olan şeyin, kaskındaki kamera olduğu belirtildi.

Schumacher ile ilgili  şok eden iddia!
Schumacher ile ilgili şok eden iddia!
GİRİŞ 12.10.2014 14:24 GÜNCELLEME 12.10.2014 14:24

İddia, Formula 1 yorumcusu Jean-Louis Moncet'den geldi. Alman pilotun oğlu Mick Schumacher'le babasının sağlık durumu hakkında görüştüğünü söyleyen Moncet, katıldığı radyo programında "Michael'ın sorunu düşme değil, kaskına takılı olan Go-Pro kameranın beynine hasar vermiş olması" diye konuştu. Moncet, Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili şöyle konuştu:
 
"Oğlunu gördüm ve Schumi'nin çok yavaş uyandığını söyledi. Bazı şeyler çok yavaş ilerliyor olsa da hala önünde uzun bir zaman var."
 
29 Aralık 2013 günü Fransa Alpleri'nde kayak yaptığı sırada kaza geçiren Michael Schumacher uzunca bir süre hastanede tedavi gördükten sonra İsviçre'de kaldığı rehabilitasyon kliniğinden evine götürüldü. Alman pilotla uzman bir ekip yakından ilgileniyor. Doktorlar, konuşamayan ve ayağa kalkamayan 45 yaşındaki pilotun ilerleme kaydettiğini ancak bu ilerlemenin ne derece olacağını bilemediklerini söylüyor.
 

KAYNAK: HÜRRİYET