4x4'ler yürekleri ağza getirdi

Bursa'da düzenlenen Trial Kupası’nda yaşanan zor anlar vatandaşların yüreklerini ağzına getirdi.

GİRİŞ 29.09.2014 19:01 GÜNCELLEME 29.09.2014 19:09

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından 5. ayağı Bursa'da düzenlenen Trial Kupası’nda yaşanan zor anlar vatandaşların yüreklerini ağzına gelirken, rallicilerin araçlarını kurtarmak için buz gibi havada bellerine kadar çamura girmeleri dikkatlerden kaçmadı.  
 
Demirtaş Çim Kayağı Bölgesi’nde gerçekleştirilen yarışa, ülke genelinden 13 takım ve 26 araç katıldı. 2 araç ve 4 sürücüden oluşan ekiplerin renkli ve heyecanlı mücadelesine sahne oldu.. Zorlu parkurda araç süren sürücüler, engelleri geçmeye çalışırken, yaşadıkları zor anlar vatandaşların yüreğini ağzına getirdi.
 
11A katılım numarası ile yarışan 4x4 aracın yan yatması çevredekiler tarafından heyecanla takip edildi. Suyun içinden geçip rampayı çıkmaya çalışırken yan yatan aracın yardımına yine kendi ekip arkadaşları yetişti. 20 dakika içinde 8 engeli geçmeye çalışan sürücüler, zaman zaman buz gibi havada bellerine kadar çamurlu suya girip araçlarını kurtarmaya çalıştı.
 
Bayan sporcuların da erkekler kadar iddialı olduğu yarışmada Okan Sayın-Kaan Sayın ve Cemafer Bulut-Ali Demirayak ikilisi birinci oldu.  İlker Sazcılar-Serdar Nalıncılar ve Orhan Uysal-Murat Elam'dan oluşan takım ikinciliği elde etti. Yarış sonundaki törende dereceye giren sporculara kupa ve teşvik ödüllerini Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Metin Çeker ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcısı İlhan Satık verdi.