Kazada kaybolan 'uğurlu bileklik' bulundu

Fransa'daki Grenoble Üniversitesi Hastanesi'nde 21 gündür yaşam mücadelesi veren Michael Schumacher'in kaza sırasında kaybolan uğur bilekliği bulundu.

Kazada kaybolan 'uğurlu bileklik' bulundu
Kazada kaybolan 'uğurlu bileklik' bulundu
GİRİŞ 18.01.2014 15:23 GÜNCELLEME 18.01.2014 15:41

Bild Gazetesi'nin haberine göre kurtarma ekipleri tarafından bulunan bileklik, ünlü pilota şans getireceği inancıyla tedavi gördüğü hastaneye teslim edildi. Bileklik kaza sonrasında kurtarma helikopterinde ve ambulansta yapılan aramalarda bulunamamıştı.

Michael Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, son zamanlarda çıkan spekülasyonlar üzerine Schumacher'in sağlık durumu hakkında dün açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü Alman Formula 1 pilotunun durumunun stabil olarak devam ettiğini belirten Kehm, ‘Michael'ın doktorları ve hastane yönetimi dışında yapılan açıklamalar spekülasyondur" dedi.

7 Ocak'tan sonra Schumacher'in durumu hakkında dün ilk kez bilgi veren menajer, "Ayrıca Michael Schumacher'in ailesinin doktorlardan ve tedavi şeklinden çok memnun olduğunu ve doktorlara güvenlerinin tam olduğunu tekrarlamak istiyorum." diyerek tedavi yöntemi konusunda yapılan spekülasyonlara da cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde bazı yabancı doktorlar ünlü pilotun tadevisi için uygulanabilecek yöntemler hakkında önerilerde bulunurken, bazı doktorlar da Schumacher'i tadavi eden Professor Jean-Francois Payen'i eleştirmişti.

Michael Schumacher, 29 Aralık'ta Fransa Apleri'nde geçirdiği kayak kazası sonrasında başından ağır yaralanmış ve Grenoble'deki hastanede tedavi altına alınmıştı.

KAYNAK: CİHAN