Sofuoğlu kupasını bir hayranına verdi

Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda yarışında ikinci olan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, motorunun ayarlarında bazı sorunlar yaşamasına rağmen elde ettiği derecenin kendisini memnun ettiğini söyledi. Sofuoğlu, "Sonuç iyi, podyuma çıkarak Türkiye'ye dönmek güzel" diye konuştu.

Sofuoğlu kupasını bir hayranına verdi
Sofuoğlu kupasını bir hayranına verdi
GİRİŞ 28.04.2013 19:37 GÜNCELLEME 28.04.2013 19:37

Yarışın ardından AA muhabirine değerlendirmede bulunan Sofuoğlu, birinci olan Yakhnich Motorsport'un Büyük Britanyalı pilotu Sam Lowes ile başa baş bir mücadele sergilediğini kaydetti.

Yağışlı havaların antrenman yapmasını olumsuz etkilediğini, Cuma günü antrenman yapamadığını ve motorunun ayarlarında da bazı sorunların ortaya çıktığını belirten Sofuoğlu, "Riske girmeyerek motorun ayarlarında değişiklik yapmadım. Fakat Cuma günü antrenman yapabilseydim sonuç daha faklı olabilirdi" dedi.

Yarışta son tura kadar büyük bir mücadele verdiğinin altını çizen Sofuoğlu, şöyle konuştu:

"Lowes ile son turda büyük bir çekişme yaşadık, bu sefer kazanan o oldu. Çok iyi bir rakip sonuçta. Fakat sezon uzun ve daha çok yarış var. Şampiyonalara en iyi şekilde hazırlanarak birincilikler elde edip, puan farkını kapatacağım inşallah"

Bu arada yarıştan sonra sevenleriyle fotoğraf çektiren Sofuoğlu, aldığı ikincilik kupasını da genç bir hayranına verdi.

AA