Milli takım aday kadrosuna sürpriz isim!

A Milli Takımımızın 6 Şubat 2013'te Manisa'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu belli oldu. Milli Takımımızın kampı 3 Şubat Pazar akşamı İstanbul'da başlayacak.

Milli takım aday kadrosuna sürpriz isim!
Milli takım aday kadrosuna sürpriz isim!
GİRİŞ 01.02.2013 16:50 GÜNCELLEME 02.02.2013 07:24
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takımımızın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

A Milli Takım karşılaşma için, 5 Şubat Salı günü saat 12.00'de Atatürk Havalimanı'ndan İzmir'e uçacak. Milliler, İzmir'de Swissotel Grand Efes'te konaklayacak.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, 5 Şubat Salı günü saat 17.00'de maçın oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda olacak.

A Milli Takım, aynı gün saat 19.00'da İzmir Atatürk Stadı'nda son antrenmanını yapacak. Basın mensupları bu çalışmanın ilk 15 dakikasını izleyebilecek.

6 Şubat Çarşamba akşamı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti hazırlık maçı saat 20.15'de başlayacak.

A Milli Takım karşılaşmanın ardından 00.30 uçağı ile İzmir'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na hareket edecek.

ANTRENMAN PROGRAMI:

4 Şubat 2013 - 19.00 Türk Telekom Arena (Basına 30 dakika açık) 5 Şubat 2013 - 17.00 Manisa 19 Mayıs Stadyumu, Abdullah Avcı basın toplantısı 5 Şubat 2013 - 19.00 İzmir Atatürk Stadyumu (Basına 15 dakika açık)

Karabükspor'dan Ahmet İlhan Özek A Milli takımına ilk kez çağrılan isim oldu!

(Tümspor)

YORUMLAR 12
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı merak etmeyin. böyle giderse asıl sürpriz çok yakında zaten merak etmeyin gerçi bu futbolla sürpriz değil beklenen şey ama yinede umut fakirin ekmeği mantığı işte
    Cevapla
  • ilhami ilhami 11 yıl önce Şikayet Et
    süpriz arayanlara daha dikkatli okuyun.... karabükspor'dan ahmet ilhan özek a milli takımına ilk kez çağrılan isim oldu!
    Cevapla
  • Az Konuşurum 11 yıl önce Şikayet Et
    bence. selçuk inan olabilir, nasıl olsa maçta oynamıyor ama sürpiz olsun diye alınmış olabilir. belki caner erkin'dir. ne zaman patlayacağı belli olmayan bomba gibi. kaleci onur da olabilir. volkan sakatken kadro verilmemişti. sürpize açık bir kadro...
    Cevapla
  • Eral eral 11 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten sürpriz. haber gerçekten sürpriz. tebrikler haber 7.
    Cevapla
  • Mustafa Karagöz 11 yıl önce Şikayet Et
    sürpriz isim. ipucu: ey okurlar! tabloyu inceleyin ve tablodaki isimler arasında diğerlerinden farklı olanı bulun. süpriz isim orada gizli. bu ipucuna göre k.d.ç. karabük sporlu ahmet ilhan özek, daha önce a milli olmamış, attığı gol de yok. ayrıca "ilk a milliliği" tarihi de yok. buradaki bilgileri, tff sitesinden ve diğer yerlerden araştırın. eğer doğruysa, sürpriz isim odur. her zaman araştırmacı gazetecilik beklemeyin, biraz da araştırıcı okur olun :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle