Ataman'dan Enes'e tokat gibi cevap!

Galatasaray Odeabank ve A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, Twitter hesabından Enes Kanter'i sert bir dille eleştirdi.

Ataman'dan Enes'e tokat gibi cevap!
Ataman'dan Enes'e tokat gibi cevap!
GİRİŞ 07.05.2016 15:16 GÜNCELLEME 07.05.2016 16:05
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Galatasaray basketbol takımı başantrenörü Ergin Ataman CNN Türk’te yayınlanan Hafta Sonu programında Hakan Çelik’in konuğu oldu.

Enes Kanter'in attığı tweete cevap veren Ataman;

Hepimiz sporla ilgiliyiz. Bizim görevimiz sahada en iyisini yapmak. Enes’in geçmişte sıkıntıları oldu. Ben milli takıma çağırdığımda Enes ısrarla benimle görüşmedi, ben iki üç kez görüşmek istememe rağmen. Başka birileri araya girdi Enes takıma gelecek dediler. O zaman benimle görüşmesi gerekirdi, neticede ben Milli takımın antrenörüyüm. Daha sonra her şeye rağmen biz davet ettik, fakat başlamadan 1 ay önce dizinden operasyon geçireceğini ve milli takıma gelemeyeceğini söyledi. Bu bizi zor durumda bıraktı.

MİLLİ TAKIM ELENİNCE DALGA GEÇTİ

Benim milli takımı çalıştırmadığım bir dönemde Milli takımın bir maçı kaybedip elendiği zaman sosyal medya hesabından tweet atıp dalga geçmiş. Bu arkadaşlarına karşı bir ayıp. Onlar da haklı olarak onunla oynamak istemezler.

KİŞİLİK ANLAMINDA SIKINTI VAR

Enes’in siyasi içerikli mesajlar atıp Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı’yla ilgili olarak bir şeyler yazması hoş değil. Siyasi kimliğini ön plana çıkarmayı seçti. Ben sosyal medyayı sadece sportif görüşlerimiz için kullanıyorum, böyle kullanılmalı bence. Onun teknik olarak değil ama kişilik anlamında Türk Milli Takımı’nı temsil etmesi anlamında sıkıntı var." dedi.

İşte Ataman'ın Enes'e Twitter'dan verdiği cevap;

Enes Kanter ne demişti;

 

YORUMLAR 32
  • Ağrılı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Enes benim reisime diktatör mü diyor densiz kişilikten yoksun karaktersiz basketbol topu....
    Cevapla
  • MURAD 7 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir şakird!!! gibi konuşmuş.Hocası ile birlikte ne yediyse onu çıkarmış.
    Cevapla
  • taybaran 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben ABD de yasiyorum tv de NBA maclarin genelde seyrederim .Basketbol haberlerinde ,haberciler vede yorumculardan hic duymadim ismini ,zaten iyi olsa bahsederlerdi.Sen gercek bir Turk olsaydin ceneyi kapatip basketball oyununla Turk ismini kendinle birlikte yuceltirdin.
    Cevapla
  • sinirli 7 yıl önce Şikayet Et
    hakan sukur ve sen efsane olacakken skandal oldunuz.
    Cevapla
  • Yasir 7 yıl önce Şikayet Et
    Eger basdaki diktatör olsaydi sen nu twitt den sonra elini kolunu sallayarak gezemezdin ama size gercekten bit diktatör lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle