Filenin Sultanları Belçika'ya acımadı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Grand Prix Finalleri'nde Belçika'yı 3-1 yendi ve 4. oldu.

Filenin Sultanları Belçika'ya acımadı!
Filenin Sultanları Belçika'ya acımadı!
GİRİŞ 24.08.2014 11:47 GÜNCELLEME 24.08.2014 12:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun ev sahipliğinde düzenlenen 2014 FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Dünya Grand Prix'i Finalleri'nde A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Belçika ile karşı karşıya geldi.

İlk seti büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede, A Milli Kadın Voleybol Takımımız setlerde 1-0 geriye düşmesine rağmen arka arkaya 3 seti kazanarak karşılaşmadan 3-1'lik galibiyet ile ayrılmayı başardı ve Dünya Grand-Prix'sinde 4. oldu.

YORUMLAR 1
  • cengiz sağcan 9 yıl önce Şikayet Et
    cenolg. Takımımız Asuman ,Gözde'nin çok iyi oynamaları,Kübra ve Baharın iyi oyunları,Nazın vasat oyunu oyunu ile Grand Prix turnuvasını 4'üncü (başarılı sayılabilir) bitirdi.Seyrederken bizi kahreden hususlar ise servis karşılayamama ve arka sıra müdafamızın çok zayıf olması,pasörlerimizin vasatı geçememeleri. Servis karşılama sorunumuza yıllardır çare bulamıyoruz.ülkemizde bu pozizyon için eleman yetişmiyormu? Turnuvanın EN KÖTÜ servis karşılayan takımıyız.Ey antrönerler ya bu sorna çare bulun,ya da takımı bırakın. Bu sorun çözüldüğü ve eski Neslihan'ın takıma dönmesi halinde NİYE DÜNYA ŞAMPİYONU olmayalım.Ben antröner olsam Karadayı ve diğer servis karşılayanlara,sadece,servis karşılama eksersizleri yaptırır,Bahara da her gün 1 saat sadece servis attırırım.Son olarak,istikrarsızlığımıza çare olarak iyi bir PSİKOLOG'U takıma dahil ederim.
    Cevapla