'İsviçre, Türkiye ve Galler çok tehlikeli'

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, EURO 2020 kuralarıyla ilgili konuştu.

'İsviçre, Türkiye ve Galler çok tehlikeli'
'İsviçre, Türkiye ve Galler çok tehlikeli'
GİRİŞ 01.12.2019 16:36 GÜNCELLEME 01.12.2019 16:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, EURO 2020 kura çekimi sonrası İtalyan basınına konuştu.

"EURO 2020'nin favorileri İtalya, Belçika ve İngiltere." diyerek sözlerine başlayan Gravina, "Bu açıdan bakınca çok iyi bir kura çektik. Ancak, bu durumu da fazla abartmamak lazım. Çünkü, grupta zorlu bir yarış olacak. Grup çok dengeli ve bence formda olan öne çıkacak. 3 maçı birden evimizde oynayacak olmak önemli bir avantaj. Ancak, maçlar oynanmadan kazanılmıyor." ifadelerini kullandı.

Milli takıma hazırlık şansı tanımak için ligi daha erken bitirme düşüncesiyle ilgili görüşü sorulan Gravina, "Mancini'den federasyona gelen resmi bir talep yok. Sezon öncesinde hazırladığımız plana uyacağız. 12 Haziran'da Türkiye maçına en iyi form durumumuzla çıkacağız." cevabını verdi.

"TÜRKİYE, İSVİÇRE, GALLER! ÇOK TEHLİKELİLER"

Diğer kuralar ve takımlar hakkındaki görüşleri sorulan Gravina, "Son Dünya şampiyonu Fransa ve son Avrupa şampiyonu Portekiz ile eşleşme ihtimalimiz vardı. Ancak İsviçre, Türkiye ve Galler de çok tehlikeli rakipler. Kolay maçlar olacağını söyleyemezsiniz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu gruptan en iyi şekilde çıkmayı umuyoruz." diyerek sözlerini sürdürdü.

"İNGİLTERE İLE WEMBLEY'DE FİNAL OYNARIZ"

Teknik direktör Roberto Mancini ile ilgili düşünceleri sorulan Gravina, "Bence muhteşem bir iş çıkarıyor. Genç kadromuzu çok iyi idare etti. Eleme grubunu birinci bitirmek bize gurur verdi ve beklentilerimizi karşıladı. Şu an Aralık 2022'ye kadar kontratımız var. Umuyorum ki, EURO 2020'nin sonunda İngiltere ile Wembley'de final oynayacağız. Bence Avrupa şampiyonu olabiliriz." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • Mehmet akif 4 yıl önce Şikayet Et
    isviçre çikolotasını peynir karışımlı yapıp ülkesine göndericez işviçre takımını
    Cevapla