İsviçre Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç: Zor olacak

EURO 2020’de Türkiye ile aynı grupta mücadele edecek olan İsviçre’de Teknik Direktör Vladimir Petkoviç grup maçlarının kendileri açısından zor geçeceğini söyledi.

 İsviçre Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç: Zor olacak
İsviçre Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç: Zor olacak
GİRİŞ 01.12.2019 00:55 GÜNCELLEME 01.12.2019 00:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Romanya’nın Başkenti Bükreş’te çekilen EURO 2020 Avrupa Şampiyonası grup kuraları sonrasında Türkiye ile aynı grupta yer alan İsviçre’de Teknik Direktör Vladimir Petkoviç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendileri adına çok zor bir turnuva olacağını söyleyen Petkoviç, “Türkiye Milli Takımı çok iyi bir eleme grubu geçirdi ve çok iyi bir jenerasyon yakaladıklarını gösterdiler. Yeni oyuncularla, jenerasyonu değiştirdiklerini de gösterdiler. Bizim açımızdan çok zor olacağını söyleyebilirim ancak tabii ki imkansız bir maç olmayacaktır, bunu da biliyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Şenol Güneş’in iyi bir futbol anlayışı var”

Kendisinin çok uzun zaman önce Türkiye’de görev yaptığını hatırlatan Vladimir Petkoviç, “Çok uzun zaman önce Türkiye’de görev yaptım. Samsunspor’u çalıştırdığım dönemden, Şenol Güneş’i biliyorum. Kendisi Trabzonspor’un başındayken birçok önemli maç kazandı. Sonrasında Beşiktaş’ın başında şampiyonluk yaşadı. Kendisinin iyi bir futbol anlayışı var” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 2
  • German 50 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi zor gecek diyecek, bu bir Takdik dir.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    İsviçre nati dedikleri takımın içinde yalnız ve yalnız İsviçre pasaportlu gurbetçi cocukları oynuyor başarılı oldukları taktirde isviçreli oluyorlar başarısız oldukları zaman yabancı oluyorlar, evet burdan sesleniyorum Türk milli takımının isviçreye karşı oynayacağı maçı mutlaka kazanmasını istiyorum aksi halde bu bin yüzlü İsviçre bizimle 82 milyonla dalga gecer bizi küçük görmeye davam eder hadi koçlarım Türkün güçünü gösterme zamanı başarılar milli takıma.
    Cevapla