Hakan Çalhanoğlu'ndan Alman basınına asker selamı cevabı!

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına çok tartışılan 'asker selamı' ile ilgili çok güzel bir açıklama yaptı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Alman basınına asker selamı cevabı!
Hakan Çalhanoğlu'ndan Alman basınına asker selamı cevabı!
GİRİŞ 19.11.2019 21:40 GÜNCELLEME 19.11.2019 21:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımızın vazgeçilmez isimlerinden Hakan Çalhanoğlu, Alman Bild Gazetesi'ne konuştu ve Almanya'nın çok tepki gösterdiği "asker selamı" için en güzel cevabı verdi.

 

 

Askerlerimize selam yollamanın normal olduğunu söyleyen Hakan, "Bu selamı sağ salim dönmesini istediğimiz askerlerimize yolladık. Politik bir anlamı yok, provokasyon da değil. Avrupa'da Türk oyuncuların kötü gösterilmesini büyük bir ayıp. Biz barıştan yanayız" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Barış Pınarı Harekatı sırasında milli futbolcularımız, EURO 2020 elemelerinde çıktıkları maçlarda gol sevinçlerini asker selamı vererek yaptı. Bu durum karşısında başta Fransa ve Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinden tepkiler geldi. Son olarak UEFA, asker selamı gol sevinci ile ilgili disiplin soruşturması başlattı. Ancak sporcularımız, dik duruşlarını bozmayarak gerek Süper Lig'de gerekse Avrupa maçlarında asker selamı vermeye devam etti.

 

 

YORUMLAR 12
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey almanya saddama kimyasal silahlari satan sen esada kimyasal silahi satan sen ölen insanlarin vebali seninde üzerinde alman askerleri katliam tecavüz cocuklara bile yaparken türkiye savasa girmedi ikinci dünya savasinda türkiye hic savasmadi tek bir insan öldürmedi türk vatandasi askerine selamini bal gibi verir sen kendine bak daha hala almanyada hitlere selam veren yüzde 25 halkin var emeklileri saymiyorum bile
    Cevapla
  • Abdülkadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk milleti olarak ne kadar iyi olsanız da AB, ABD nin Türkiyeyi sindirme ve zarar verme planları var
    Cevapla
  • German 50 4 yıl önce Şikayet Et
    Danke, Hakan
    Cevapla
  • Demir yürek. 4 yıl önce Şikayet Et
    işte asil kan dedikleri oda sizde mevcuttur Adamsın.
    Cevapla
  • Yediyaman. 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Almanya Hükümeti Hakan kardeşimiz ALLAH'IN selamını Asker kardeşlerine göndermiş sizin gibi insanları kimyasal depolarda yakıp küllerini ren nehir atmamış ya siz önce kendi geçmişinize bakın insanlık suçunu işleyen siz hitlersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle