Çalhanoğlu: Stresi üzerimizden attık, çok mutluyuz

A Milli Takımımızın yıldızlarından Hakan Çalhanoğlu, Andorra maçı sonrasında konuştu.

Çalhanoğlu: Stresi üzerimizden attık, çok mutluyuz
Çalhanoğlu: Stresi üzerimizden attık, çok mutluyuz
GİRİŞ 18.11.2019 01:23 GÜNCELLEME 18.11.2019 01:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

EURO 2020 Elemeleri H Grubu son maçında deplasmanda Andorra'yı 2-0 mağlup eden A Milli Takımımızda bugün sahaya kaptan olarak çıkan Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"STRESİ ÜZERİMİZDEN ATTIK"

İzlanda maçında tur atladıktan sonra rahatladıklarını söyleyen Çalhanoğlu, "Stresi üzerimizden attığımız için çok mutluyuz. İzlanda maçında çok heyecanlıydık. O maçı atlattık buraya rahat bir şekilde geldik. burada şartlar rahat olmasa bile görevimizi yaptık." dedi.

"80 MİLYON İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Bugün sahaya kaptan olarak çıkmasıyla ilgili de konuşan yıldız futbolcu, "Her zaman soyunma odasından çıkmadan önce konuşuyoruz. Bugün kaptanlık görevini Emre Ağabey ve Burak Ağabey'den aldım ve ben de bir konuşma yaptım. 80 milyon kişiyi temsil ediyoruz. 80 milyon için elimizden geleni yapıyoruz. Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"GENÇLER İÇİN ÇOK SEVİNDİM"

Son olarak genç futbolcular Enes ve Ahmed için mutlu olduğunu belirten Hakan Çalhanoğlu, "Enes için çok mutluyum. Maçtan önce penaltıyı bana bırak demişti, ona bıraktım. Ahmed için de çok mutluyum. Gençler için çok sevindim. Ben de o yoldan geldim daha çok yolumuz var." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • memur 4 yıl önce Şikayet Et
    takımdaki en çok sırıtan oyuncusun hakan. yürüyorsun sahada
    Cevapla
  • Berat44 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende futboldan anlıyorsun milan anlamıyor vallaha helal
    Cevapla