Hakan Çalhanoğlu: İtalyanlar hemen politikaya bağladı

A Milli Takımımızın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu: İtalyanlar hemen politikaya bağladı
Hakan Çalhanoğlu: İtalyanlar hemen politikaya bağladı
GİRİŞ 15.10.2019 01:51 GÜNCELLEME 15.10.2019 01:51

A Milli Takımımızın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede golün asistini yapan Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmanın ardından konuştu.

İyi mücadeleye vurgu yapan Hakan, "Bugün kahraman takımımızdı, 90 dakika mücadele ettik, hiçbir zaman pes etmedik. Golü yedikten sonra ayakta durduk. 1-0, Fransa'ya karşı oynamak zor. İlk yarı hocanın farklı düşünceleriyle daha defansif oynadık. 2. yarı daha özgüven geldi, değişiklik oldu. 1-1 bizim için çok iyi. Şu anda bir adım öndeyiz" ifadelerini kullandı.

Maç sonu kendisiyle röportaj yapan gazetecilerin yaklaşımına tepki gösteren milli isim, "İtalyanlar hemen politikaya bağladı konuyu. Politika ayrı, futbol ayrı. Bizim ülkemiz hep böyle, biz ayaktayız, hiçbir zaman yıkılmayız. Birbirimize her zaman, her şekilde yardımcı oluruz. Bugünkü sergilediğimiz performans çok iyiydi. Fransa'nın da çok tecrübeli oyuncuları var" dedi.

Yaptığı asist sorulan Hakan, "Gol öncesi Merih geldi ve ağabey, ikinci direğe at dedi. Sonra Kaan'ı gördüm ve iyi bir orta yaptığımı düşünüyorum" cevabını verdi.