Şenol Güneş: Hala bir şeyin garantisi yok!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fransa ile 1-1 berabere kaldığımız maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Hala bir şeyin garantisi yok!
Şenol Güneş: Hala bir şeyin garantisi yok!
GİRİŞ 15.10.2019 01:02 GÜNCELLEME 15.10.2019 01:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fransa maçı sonrası konuştu. İşte Şenol Güneş'in sözleri...

Karşılaşmayla ilgili konuşan Şenol Güneş, "Önce Allahım'a şükrediyorum. 1 puan bizim için sevindirici. Buraya kadar bütün oyuncularımız iyi niyetle, samimiyet ve özveriyle geldi. Kazanarak ayrılmak çok güzel olurdu ama Fransa güçlü ve iyi bir takım. Tedbirli oynamak zorundaydık. Oyuncularımız elinden gerekeni yaptı ve hak ettikleri 1 puanı aldılar. Fransa daha iyi oynadı. Taraftarlarımız bize destek verdi. Tüm vatandaşlarımızın beklentisi olduğunu biliyorduk, kolay değildi. O umudu verdik, o umudu mutluluğa çevirmek istiyorduk. İlk yarı iyi çıkamadık. İkinci yarı daha iyiydik ama yeterli değildik. iyi niyetle alınan bu sonuç, bize önemli mesafe aldırdı. Hala bir şeyin garantisi yok. İzlanda ve Andorra'yı yenersek birinci çıkabiliriz. Şimdi bir ay sonrasına hazırlanmak zorundayız, bunu oyunculara da söyledim. Şimdi takımlarında oynamalılar ve sonra buraya iyi şekilde gelmeliler." dedi.

"BİRAZ EZİLDİK AMA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK"

Taraftarlar hakkında konuşan Şenol Güneş "Tribünde çok güzel bir görüntü vardı. Karanlıktan, aydınlığa gidiyoruz. Her alanda böyle olalım. Bizim taraftarımız çok iyiydi, Fransa taraftarı da iyi görüntü sergiledi. Bizim taraftarlarımızın sesini bastırmak için uğraştılar. Güzel bir ortam vardı. Maç dostça bitti. İzlanda maçı şimdi final olacak. Avantajımız yok. Arkamızda Fransa gibi bir takım var. O maça hazırlanmak durumundayız. Fransa'dan 4 puan almak ve lider devam etmek güzel bir şey. Mutluyuz. İnşallah böyle devam eder. Biraz rakibe ezildik ama güzel ayrıldık." diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN ESPRİ

Şenol Güneş beraberlikle ilgili yaptığı espride ise "Belki benim hatam, maçtan önce 'Hiç berabere kalmadık ama bu maçta beraberlik istiyorum' demiştim. Kazanamadık, belki oyuncular benim yüzümden beraberliğe oynamış oldu. Önemli olan EURO 2020'ye gitmek ve güzel futbol oynamak." ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR 8
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şenol guneşin yerine ben olsam akşam galip gelirdik,ilk yari takim oyle mi oynar, mert gununde olmasa mac 4 -0
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin gelmiş geçmiş en başarılı hocası.
    Cevapla
  • Futbol şansı 4 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca,maalesf sınıfta kaldı.! Gerçekçi olalım. Kenan bizim ikinci ligde zor oynar ..göremedi Solbekimiz çok yetersiz, göremedi. Haa, sonuç...ballı börek o ayrı. Yani ,şansımız yaver gitti. Bu her zaman olmaz
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak Yılmaz ne işe yarıyor hoca
    Cevapla
  • manam 4 yıl önce Şikayet Et
    ozan senin cocugun herhalde oynat senolum oynat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle