Fransızlar alarma geçti! 'Korkuyoruz'

Gurbetçiler, Milli Takımımızı Paris'te yalnız bırakmayacak. 81.338 kapasiteli Stade de France'ta en az 40 bin Türk olacak.

Fransızlar alarma geçti! 'Korkuyoruz'
Fransızlar alarma geçti! 'Korkuyoruz'
GİRİŞ 12.10.2019 11:26 GÜNCELLEME 12.10.2019 13:16
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız'ın Fransa ile Paris'te oynayacağı maça gurbetçilerimiz adeta çıkarma yapacak.

 

 

Fransa Futbol Federasyonu medya ofisinden L'Equipe'e verilen açıklamada, "Emniyet güçlerinden bu maç için ekstra destek istedik. Alarm durumuna geçtik. Maçın biletleri, normalden daha hızlı bir şekilde satılıyor ve neredeyse tükendi. 1-2 gün içerisinde de tamamen tükenmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"40 BİN CİVARINDA TÜRK OLACAK"

 

 

Açıklamanın devamında, "Türk taraftarlar için ayırdığımız 3200 bilet günler öncesinden tükendi. Ayrıca, Fransa için ayrılan alanda da Türkler olacak. Maçta 40 bin civarında Türk taraftar olacağından korkuyoruz." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

"ALMANYA, BELÇİKA VE İSVİÇRE'DEN GELİYORLAR"

Fransa Futbol Federasyonu, "Türk taraftarlar, biletleri direkt olarak satın almadığı için tam olarak kaç kişi olduklarını bilemiyoruz. Biletleri, üçüncü parti satıcılardan alıyorlar. Maç ve 1 gün öncesinden Paris'e Almanya, İsviçre ve Belçika'dan normalin üstünde bir yolcu sayısı var." diyerek sözlerini noktaladı.

SAINT-DENIS'TE EKSTRA ÖNLEMLER

Haberin devamında, Fransız emniyetinin maçın oynanacağı Stade de France'ın bulunduğu Saint-Denis'de ekstra önlemler aldığı vurgulandı. Ayrıca, maç için stadyumda 600 polisin bulunacağı da belirtildi.

Milli Takımımızın Fransa ile 14 Ekim Pazartesi akşamı 81.338 kişi kapasiteli Stade de France'ta karşı karşıya gelecek.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 18
  • Muratb 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok derler bizde. Ama dua edin statdayız. Cephede değiliz. Yine de boşuna korkuyorsunuz. Zira bizler terörist değiliz ama siz de insan değilsiniz
    Cevapla
  • Pasha 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransızlar çok dönektir.
    Cevapla
  • mecit artan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Ekber Allahu Ekber
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Savulun Türkler geliyor…………Haydaaaa !!!!!!
    Cevapla
  • Mikail 4 yıl önce Şikayet Et
    Federasyonun terörü destekleyen bir ülkede kasıtlı çıkarılacak olaylardan dolayı fifa dan üst düzey koruma ve gözlemci talep etmesi gerekir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle