Nihat Özdemir: Canıyürekten destek istiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, milli takımın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda oynayacağı Arnavutluk ve Fransa maçları öncesinde açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir: Canıyürekten destek istiyoruz
Nihat Özdemir: Canıyürekten destek istiyoruz
GİRİŞ 07.10.2019 11:03 GÜNCELLEME 07.10.2019 11:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Nihat Özdemir, "Çok önemli iki maçımız var. Grupta sıralamayı etkileyecek iki maç olacak. Önce Arnavutluk daha sonra da Paris'te Fransa ile oynayacağız. Şükrü Saracoğlu'nda Arnavutluk ile oynayacağımız maç gerçekten çok önemli. Seyirciye çok ihtiyacımız var. Bütün taraftarlardan, Türk Milli Takımı'nı destekleyenlerden stadı doldurmalarını ve maçın başından sonuna kadar takımımızı desteklemelerini arzu ediyoruz" dedi.

 

 

11 Ekim Cuma günü İstanbul'da oynanacak Arnavutluk maçının şu anda en önemli karşılaşma olduğunu belirten Özdemir, "Unutmamamız gerekir ki, çok yakın bir zamanda Andorra maçında 89'uncu dakikada golü bulduk. Seyirci desteği maç boyunca devam ederse bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu, grubumuzdaki en önemli maçlardan bir tanesi. Aynı saatte İzlanda ile Fransa oynayacak. O maç da grupta sıralamayı etkileyecek. Daha sonra Paris'e gideceğiz ama dediğim gibi bizim için en önemli karşılaşma, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağımız Arnavutluk maçı. Taraftardan canıyürekten destek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ GRUPTAN LİDER YA DA 2'NCİ SIRADA ÇIKMAK"

 

 

Deplasmanda 14 Ekim Pazartesi günü Fransa ile oynanacak mücadeleye de değinen Özdemir, "İlk olarak Arnavutluk maçını düşünüyoruz, daha sonraki kademede Fransa maçını düşüneceğiz. Fransa, son dünya şampiyonu. Önemli bir rakip. Bizim hedefimiz gruptan lider ya da 2'nci sırada çıkmak. Yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • bom vim 4 yıl önce Şikayet Et
    doldur fb lileri stada birde hakem ayarlarsan alırsın gslibiyeti
    Cevapla
  • Ülkem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan ; öncelikle şu hakemlere bi sorsan VAR da ne diye oturuyorsunuz ekranda başka maçımı veriyorlar... Sonuçta insanlık hali olabilir belki editör yanlış maçları ekrana yansıtıyor olabilir bi el atsan diyorum.. Ha bu tablo benim emrim benim işime geliyor böyle yapmalarını ben emrettim diyorsanız lütfen en kısa sürede Türk futbolundan elinizi çekin...
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok sakat oyuncu var , Arnavutluga karsi deplasman takimi gibi oynarsak kazaniriz yoksa puan veririz.
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Insan gördünüz hadi saldirin
    Cevapla