Milli Takım'dan dört dörtlük zafer!

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 6. maçında Moldova'yı deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Milli Takım'dan dört dörtlük zafer!
Milli Takım'dan dört dörtlük zafer!
GİRİŞ 10.09.2019 23:34 GÜNCELLEME 11.09.2019 00:02
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Moldova ile Türkiye, EURO 2020 Elemeleri H Grubu maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Milli Takımımız 4-0 kazandı. Milli Takımımıza farklı galibiyeti getiren golleri 37 ve 79. dakikalarda Cenk Tosun, 57. dakikada Deniz Türüç ve 88. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti.

 

 

Millilerimiz, bu sonuçla birlikte 6 maç sonunda puanını 15'e yükseltti. Moldova ise 3 puanda kaldı.



İzlanda'nın Arnavutluk'a 4-2 mağlup olması ve Fransa'nın Andorra'yı 3-0 yenmesi sonrası grupta puan durumu şu şekilde oluştu:

1. Fransa: 15
2. Türkiye: 15
3. İzlanda: 12
4. Arnavutluk: 9
5. Moldova: 3
6. Andorra: 0

A Milli Takımımız, 11 Ekim'de Arnavutluk ile evinde, 14 Ekim'de ise Fransa ile deplasmanda karşılaşacak. Moldova ise önce Andorra'ya konuk olacak, ardından Arnavutluk ile evinde karşı karşıya gelecek.

Stat: Zimbru

Hakemler: Davide Massa, Filippo Meli, Alberto Tegoni (İtalya)

Moldova: Koşelev, Graur, Mudrac, Efros, Reabciuk, Cebotaru, Turcan, Ionita (Dk. 81 Ghecev), Suvorov (Dk. 75 Rozgoniuc), Ginsari (Dk. 68 Cemirtan), Sandu

Türkiye: Mert Günok, Mehmet Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Dorukhan Toköz (Dk. 87 Abdulkadir Parmak), Ozan Tufan, Deniz Türüç, İrfan Can Kahveci (Dk. 80 Yusuf Yazıcı), Kenan Karaman (Dk. 70 Hakan Çalhanoğlu), Cenk Tosun

Goller: Dk. 37 ve 79 Cenk Tosun, Dk. 57 Deniz Türüç, Dk. 88 Yusuf Yazıcı (Türkiye)

YORUMLAR 106
  • METE 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya şampiyonu olsak üzülecek bir kitle var.YAZIK.
    Cevapla
  • Büşra 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılık kompleksli ve ezik olmayın.Biz kazandık.Kimse oyunun nasıl oynandığına bakmıyor.Kim kazanmış ona bakıyor.Ki iyi oynadık.Ağız tadıyla sevinemeyecek miyiz? Negatifliğinizi toprağa basarak giderin burada değil.Yolunuz açık olsun Türk Milli Takımı.
    Cevapla
  • samsunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Türkiyem.Kazanmak geleneğimiz olur inşallah.Her zaman maçlarımızı kazanmak için oynamalıyız.Güzel oynamak maç kazandırmıyor.Portekiz berabere kala kala kupa kazandı.Puan önemli.
    Cevapla
  • arda 4 yıl önce Şikayet Et
    Arnavutluk ve izlanda maçları önemli.Bunlardan 4 puan alırsak garantileriz.Diğer 2 maç formalite olur.İnşallah başarılı oluruz.
    Cevapla
  • xxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    puanı 15 yapmışız sanki yenilmesini istiyen bi zihniyet var rahatsız olan izlemesin yada yorum yapmasın hepimiz eleştiriyoruz ancak yenilmesini istiyecek kadar acımazsız değiliz yani bu milli maç ya.. klüp takımı olsa tamam tutmassan tutma banane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle