Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'da Okay Yokuşlu sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Yıldız futbolcu tedavisi için İspanya'ya döndü.

Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı
Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı
GİRİŞ 08.09.2019 14:02 GÜNCELLEME 08.09.2019 14:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TFF Resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

 

 

Kulübü ile yapılan koordinasyon neticesinde, tedavi ve rehabilitasyon döneminin bir bölümünü A Milli Takım'da geçirmek üzere aday kadroya davet edilen Okay Yokuşlu, Andorra ile oynanan karşılaşmanın ardından kamptan ayrıldı.

Sakatlığı nedeniyle Moldova maçında forma giyemeyecek olan futbolcu, tedavisinin geri kalan kısmına kulübünde devam etmek üzere İspanya'ya döndü.

 

 

YORUMLAR 3
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Güneş balı denir buna. Fransa maçında da Hakan ve Okay sakatlanmış ve maçı aldık. Yoksa Güneş denen futbol cahili ikisini banko oy atacaktı. Bkz. İzlanda maçı
    Cevapla
  • Aaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Milli maça da bakmiyorum artik türk türk diye diye ağlarken yabaciya sallarken bazi oyuncularimizi bakiyorum yabanvodan farki yok her yer dövmeli Allah bizi iyilikle ve güzellikle ıslah etsin.
    Cevapla
  • oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen ALLAH sendie ıslah etsin senin gibi düşünen cahilleride hor görmemeyi bi ögrenin artık sanki sen hatasızsın onun yaptırdıgı döğmeden daha büyük hataların yoktur dimi aynada kendinize nasıl bakabiliyorsunuz çok düz düşünüyorsunuz çok yanlış
    Cevapla