'Milli Takım'da olmaması beni şaşırttı!'

Rıdvan Dilmen, Milli Takım'da Hasan Ali Kaldırım'ın olmamasına rağmen Caner Erkin'in de davet edilmemesine şaşırdığını söyledi.

'Milli Takım'da olmaması beni şaşırttı!'
'Milli Takım'da olmaması beni şaşırttı!'
GİRİŞ 07.09.2019 11:19 GÜNCELLEME 07.09.2019 11:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, D Max'te yayınlanan Paket Servis programına konuk oldu. Dilmen birçok konu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

"Milli takım kuşak kuşak değerlendirilebilir. Şu anki pozisyona bakacak olursak hem genç hem tecrübeli oyuncuların birleştiği bir takım var. Lucescu'nun da hakkını vermek lazım. Ben başarılı bulmadım ama bazı oyuncuların deneyim kazanmasına yol açtı"

CANER'İ ALMAMASI ŞAŞIRTTI

 

 

Herkes başarıyı sahiplenebilir. Lucescu'nunki doğru bir yoldu. Ama Şenol Hoca biraz daha yarışmacı bir takım istiyor. Tecrübeli oyuncuyu da kullanabiliyor zaman zaman. Sadece Hasan Ali de sakatken Caner'i almaması şaşırttı beni. Çünkü Şenol Hoca "kim iyi durumdaysa yaşına bakmadan alırım" diyor.

12 PUAN ALIRIZ

Ben iki maçımızın kaldığını düşünüyorum. Biraz iddialı olacak; Fransa ve İzlanda. Bizim iki Andorra, bir Moldova, bir de Arnavutluk maçlarından toplam 12 puan alacağımızı düşünüyorum. 9 puan da cepte, 21 puanımız var.

ÇOK ÇABA SARF ETMEMİZ LAZIM

Benim en büyük ümidim sadece bizim İzlanda ile oynayacağımız maç değil, ayrıca Arnavutluk'un kendi sahasından İzlanda'dan puan alma ihtimali. O yüzden bizim gitmememiz için çok çaba sarf etmemiz lazım.

NİHAT BEY BENİ İSTEDİ

Haziran ayında TFF Başkanı Nihat Özdemir'den teklif vardı. Çok istediğim bir yerden geldi. O da milli takımların sorumlusu olmam için Nihat Bey tarafından.

ADALETLİ OLURUM

Şimdi öyle bir süreçten geçiyoruz ki, ben bir hedef peşindeyim. O da federasyonların artık, adı üzerinde kalmış, özerk olması. Yani kulüplerin temsilcisi olmamalı. Ben bunları bu kadar iddialı söylerken ve çok adaletli bir yönetici olacağıma inanıyorum.

NİHAT BEY'DEN ÖZÜR DİLEDİM

Milli takımların daha farklı bir yer olduğunu düşünüyorum, ama şu anda Türkiye'deki sosyal atmosferin oraya gittiğim zaman alınacak olan her kararda Fenerbahçe'nin lehine veya aleyhine, Galatasaray'ın lehine veya aleyhine, bir kaos yaratacağını düşündüğüm için Nihat Bey'den özür diledim. Ama Allah sağlık verirse bir gün, ortalık biraz daha sakinleştiği zaman olur diye düşünüyorum."

YORUMLAR 7
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi çek elini Türk futbolundan ya... Fatih terime verilen ceza ve saatinede yorum yapsana
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ridvan dilmen kendi reklamini yapmaktan başka ne özelliği var anlamadim
    Cevapla
  • özgür.t 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman sen futboldan anlamıyorsun Rıdvan'cığım...
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerasyonun bi ŞEYTANI eksikti sen de gel kare tamamlansın.Şeytan efendi sen tarafsın hasta fenevlisin futbol yönetiminde ne işin var senin.
    Cevapla
  • cafer 4 yıl önce Şikayet Et
    eğer caner milli takım oyuncusuysa bırakın futbolu veleybola yatırım yapın rıdvan bey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle