Ümit Milliler, İngiltere'yi 2 dakikada elinden kaçırdı!

Ümit Milli Futbol Takımımız, 2021 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki dördüncü maçında Kocaeli Stadı'nda İngiltere'ye 3-2 mağlup oldu.

Ümit Milliler, İngiltere'yi 2 dakikada elinden kaçırdı!
Ümit Milliler, İngiltere'yi 2 dakikada elinden kaçırdı!
GİRİŞ 06.09.2019 22:48 GÜNCELLEME 06.09.2019 23:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ümit Milli Futbol Takımı, 2021 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki dördüncü maçında Kocaeli Stadı'nda İngiltere ile karşılaştı. Millilerimiz karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

 

 

İngiltere 4. dakikada Edward Nketiah ile öne geçerken, 25'te Doğukan Sinik yanıt verdi. 51'de Mert Müldür ile öne geçtik. Konuk takımda Edward Nketiah, 74'te dengeyi sağlarken, 75'te Reiss Nelson skoru belirleyen golü attı: 2-3

Bu sonucun ardından Türkiye U21 takımı 4 maç sonunda 4 puanda kaldı.İngiltere gruptaki ilk maçından 3 puanla ayrıldı ve 9 puana yükseldi. Milliler, grubundaki beşinci maçında Avusturya ile deplasmanda 11 Ekim'de karşılaşacak.

Öte yandan karşılaşmayı TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar'dan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da izledi.

Stat: Kocaeli Stadyumu

Hakemler: Luis Godinho (Portekiz), Rui Teixeira (Portekiz), Bruno Alves Jesus (Portekiz)

Türkiye: Altay Bayındır, Mert Müldür, Hüseyin Türkmen, Berat Ayberk Özdemir (Dk. 81 İlker Yüksel), Doğukan Sinik (Dk. 70 Hüseyin Atakan Üner), Orkun Kökçü, Halil Dervişoğlu, Berkay Özcan (Dk. 45+1 Muhayer Oktay), Ahmed Kutucu, Cemali Sertel, Ravil Tagir

İngiltere: Ramsdale, Aarons, Panzo, Chalobah, Davies, Nelson (Dk. 78 Brewster), Gibbs-White (Dk. 81 Godfrey), Nketiah, Foden, Sessegnon (Dk. 58 Greenwood), Guehi

Goller: Dk. 25 Doğukan Sinik, Dk. 51 Mert Müldür (Türkiye), Dk.4 ve 74 Nketiah, Dk. 75 Nelson (İngiltere)

Sarı kartlar: Dk. 38 Daivies, Dk. 85 Aarons (İngiltere)

YORUMLAR 4
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    ingilize yenilen hiç bir takım benim takımım olamaz,, bu takımlara ya tarih okutun ya da millî demeyin,, onlar beni temsil etmemelidir
    Cevapla
  • Yüzdeelli 4 yıl önce Şikayet Et
    1 savunmacı;1kaleci hatasıyla maçı kaybettik.Buna rağmen takımı beğendim. Maç kazanmayı bilmek lazım. Bu takıma nasıl maç kazanılacağını hocaları öğretmeli.Teknik kapasitesi yüksek oyuncular var.
    Cevapla
  • ugur gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    şans , son dakika, çok iyi oynadık ama, hakem , bunları kenara bırakma zamanı geldi. lütfen gerçekci olmalıyız kendi evimizde 3 gol yedik ve yine yenildik demeliyiz.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun ne diyeyim boş a para alıyorsunuz
    Cevapla