Milli Takım'da Cengiz Ünder depremi!

A Milli Takım'ın dün akşam gerçekleştirilen antrenmanında sağ üst arka baldırında kas yaralanması yaşayan Cengiz Ünder kadrodan çıkarıldı.

Milli Takım'da Cengiz Ünder depremi!
Milli Takım'da Cengiz Ünder depremi!
GİRİŞ 05.09.2019 15:29 GÜNCELLEME 05.09.2019 15:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cengiz Ünder, sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol takımı kadrosundan çıkartıldı.

 

 

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

A Milli Takımımızın dün akşam gerçekleştirilen antrenmanında sağ üst arka baldırında kas yaralanması yaşayan Cengiz Ünder aday kadrodan çıkarılmıştır. 

 

 

Kulüp takımlarında yaşamış oldukları mevcut sakatlıkları ile kampa katılan, milli takım kampının ilk gününden itibaren tedavi ve bireysel antrenman programlarına başlanan Dorukhan Toköz, Enes Ünal, Okay Yokuşlu ve Ozan Tufan'ın son durumlarıyla ilgili sağlık heyetinden şu bilgiler alınmıştır: 

Her iki alt baldırında da kas yaralanması bulunan Dorukhan Toköz'ün tedavisinde olumlu ilerleme kaydedilmiş olup, ilerleyen günlerde takımla idmanlara başlaması planlanmaktadır.

Enes Ünal'ın sakatlığı tamamen geçmiştir.

Daha önce kulübünde tendinit teşhisi konulan, bu şekilde antrenman ve müsabakalara devam eden Ozan Tufan'ın, milli takım kampına katılışını takiben tedavisine devam edilmiş ve oyuncu sağlığı göz önünde bulundurularak takımla idman yapması uygun görülmemiştir. Tedavisinde, sağlığını riske atmayacak ölçüde ilerleme kaydedildiği takdirde takımla idmanlara katılması kararı değerlendirilecektir.

Tedavi ve rehabilitasyon sürecini milli takım kampında geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Okay Yokuşlu, kendisi için planlanan program dahilinde bireysel çalışmalarını sürdürmektedir.

Kampın ilk antrenmanında sol ayak bileğinden sakatlık geçiren Nazım Sangaré'nin tedavisinde olumlu ilerleme kaydedilmiş olup, ilerleyen günlerde takımla idmanlara başlaması öngörülmektedir. 

Burak Yılmaz, Abdülkadir Ömür, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut Tekdemir ve Ozan Kabak sakatlıkları nedeniyle A Milli Takım'ın Andorra ve Moldova maçları aday kadrosuna çağrılmamıştır. Oğuzhan Özyakup ise kampın başlangıcında yapılan kontrol ve muayeneler neticesinde sakatlığının karşılaşmalara kadar düzelmeyeceği tespit edildiğinden aday kadrodan çıkarılmıştır.

YORUMLAR 8
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İşe yarıyacagı zaman pert arkadaş genç ya
    Cevapla
  • Futbol Şanzıman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya paket olmuş. Ya Arkadaş Hoca antrenman yaptırırken bu adamların canını mı alıyor?
    Cevapla
  • Türko 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapacağınız antremanın kemiğine zıkkım çıksın o kadar dünya yıldızı ağır maçlar yapıyor sakatlanmıyor ne oluyor size habire sakat sakat
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olmadı işte?
    Cevapla
  • Neden 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya nasil antreman yapiyorsunuz her zaman sakat cikiyor ?
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    yalan ya roma kulübü oynama diyor oda her milli maç öncesi sakat hazırlık maçı dışında bi maç söyleyin katkı verdiği üç kağıt.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle