Cengiz Ünder: Gelmek için dua ediyorum

A Milli Takım'ın önemli isimlerinden Cengiz Ünder, Andorra ve Moldova karşılaşmaları öncesinde konuştu.

Cengiz Ünder: Gelmek için dua ediyorum
Cengiz Ünder: Gelmek için dua ediyorum
GİRİŞ 04.09.2019 14:34 GÜNCELLEME 04.09.2019 14:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın genç yıldızlarından Cengiz Ünder, Andorra ve Moldova maçları öncesinde TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

 

 

"İTALYA'DA 7 TÜRK OYUNCU VAR"

Gençlerbirliği'nde forma giyen Mert Çetin'in Roma'ya transfer olması hakkında konuşan Cengiz Ünder, "Serie A'ya bu kadar Türk oyuncun gelmesi beni de gururlandırdı, çok mutlu etti. Şu an 7 oyuncu var, umarım daha da artar. Türk oyuncusu olarak, orada oynamanın önemini biliyorum. İnşallah Avrupa'da daha fazla Türk Futbolcu izleriz." dedi.

 

 

"UMARIM İSTANBUL'DA DA AYNISI OLUR"

Andorrave Moldova karşılaşmalarıyla görüşünü açıklayan Cengin Ünder, "Oynayacağımız iki maç kağıt üzerinde kolay görünüyor ama kazanmamız gerekiyor. Andorra diyerek küçümsememiz lazım. 5 yıl sonra İstanbul'da maç oynayacağız. Anadolu'da çok iyi bir ortam oluyordu ve bize iyi şekilde destek veriyorlardı. Umarım İstanbul'da da aynı ortam oluşur ve herkes Ay-Yıldızlı formasıyla maça gelir." diye konuştu.

"İSTANBUL'DA OYNAMAK DAHA AVANTAJLI"

İsstanbul'da oynamanın daha avantajlı olduğunu belirten Cengiz Ünder, "İstanbul'da oynamamız daha büyük avantaj. Yurt dışından gelen takımlar İstanbul'u biliyor ve çekinceleri oluyor. İstanbul'da oynamayı ben de istiyordum. Başakşehir'den sonra ikinci kez oynayacağım. Taraftarın, bize iyi şekilde destek vereceğini düşünüyorum. İnşallah her şey güzel gider." açıklamasını yaptı.

"ÇOK İYİ BİR HOCAMIZ VAR"

Milli Takım'a gelmek için sabırsızlandığını söyleyen Cengiz Ünder "Çok iyi bir hocamız ve çok iyi çalışanlarımız var. Milli Takım'a bir an önce gelmek için dua ediyorum. Arkadaşlarımı özlüyorum, yemeklerimizi özlüyorum. İtalya'nın da yemeklerini seviyorum ama kendi yemeklerimizi bir başka. Ailem burada maçlarıma geliyor. Bunlar önemli şeyler." dedi.

"FRANSA'YI ORADA DA YENEBİLİRİZ"

Fransa galibiyetinin Roma'da da konuşulduğunu anlatan milli futbolcu, "Konya'da Fransa'yı yendik, bunun daha ötesi olmadığını düşünüyorum. Roma'ya gittiğimde herkes, 'Fransa'yı yendiniz bravo, nasıl oldu bu?' dedi. Herkes taraftarın yarattığı atmosferi konuşuyordu. Umarım Fransa'da da kazanırız. Bu kolay değil ama başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

"YABANCI SAYISI HAKKINDA KONUŞMAM"

Yabancı sayısı hakkında görüşünün sorulması üzerine Cengiz Ünder "Yabancı sayısı hakkında konuşmak istemiyorum. Son zamanlarda yurt dışına giden futbolcu sayımız oldukça fazla ve bunun devam edeceğini düşünüyorum. Mert Çetin de Roma'ya transfer oldu. Gençlerbirliği'nden Roma'ya gelmek çok zor. Ben de ona yardım edeceğim ve inşallah formayı alacak." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 4
  • Abdullah Âdemoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah Türkiye'deki futbol takımlarındaki Türk futbolcu sayısı da artar.
    Cevapla
  • Konya 4 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar atmosferi konuşuyor TFF alsana ödül konya çok güzel yaptınız maç istanbula
    Cevapla
  • Dikkat 4 yıl önce Şikayet Et
    Noktalama işaretleri kullanırsanız ne söylemek istediğinizi daha iyi anlarız.
    Cevapla
  • Selçuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış anlamayın da fransayı hollandayı keza yine konyada izlandayı tribün ambians şehir atmosfer yendi deplasmandaki izlanda maçında gördük anadoluya çok şey borçlusunuz ama bunu geçen sene konyaya 5 maç ceza vererek teşekkür ettiniz
    Cevapla