Milli Takım'da sakatlık! Yarıda bıraktı...

EURO 2020 Elemeleri'nde oynayacağı Andorra ve Moldova maçlarının hazırlıklarını sürdüren Milli Takım'da Yusuf Yazıcı sakatlandı.

Milli Takım'da sakatlık! Yarıda bıraktı...
Milli Takım'da sakatlık! Yarıda bıraktı...
GİRİŞ 03.09.2019 20:33 GÜNCELLEME 03.09.2019 20:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde Andorra ve Moldova ile yapacağı H Grubu'ndaki maçlarının hazırlıklarını sürdürdü.

 

 

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda, sakatlık geçiren Yusuf Yazıcı çalışmayı yarıda bıraktı. 

Yusuf, çift kale maç sırasında Efecan Karaca ile girdiği bir pozisyon sonrasında acı içinde yerde kaldı. Sağ ayak bileğinden sakatlanan ve sahada ilk müdahalesi yapılan Yusuf'un ayağına buz torbası koyuldu. Çalışmaya devam edemeyen oyuncu daha sonra tesislere götürüldü. 

 

 

İdmana sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Dorukhan Toköz, Okay Yokuşlu, Enes Ünal, Ozan Tufan ve Nazım Sangare katılmadı. 

- Şenol Güneş'ten uyarılar

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, antrenmanda oyuncularını sık sık uyardı. 

İdmanı sık sık durduran deneyimli teknik adam, oyuncularını yaptıkları hatalarla ilgili ikaz etti.

Antrenman ısınma hareketleri, pas ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Minyatür kale çalışması ile devam eden idman çift kale maçla sürdü. Karşılaşmayı kazanan turkuaz yelekli takım, galibiyet pozu verdi. Antrenman sonunda hücum oyuncuları kanat organizasyonları çalıştı. 

A Milli Takım, hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. 

YORUMLAR 5
  • 1941 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya Sovyet ler birligine savas ilan ediyor
    Cevapla
  • Karakartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Uzuluyorum lıgde kendı öz evladlarımız oynamıyor pekı nasıl mac kazanacagız.. senol hoca tek basına emek harcıyor. Evet cenk tosun forvet zor kı zor
    Cevapla
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Tosun mac kondisyonu yok. Kim ilk 11de takiminda basarili birsekilde oynuyorsa onu oynat diyecem ama nafile. yillardir mahfolduk besiktas olarak. Kaptanimiz ronaldinho necip niye yok?
    Cevapla
  • qwertz 4 yıl önce Şikayet Et
    sen sor doye
    Cevapla
  • 1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Necip iyi oynamadigi için olamaz mi
    Cevapla