Emre Belözoğlu: Bundan büyük bir şeref yoktur

A Milli Takım'ın tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, Turkcell ile yapılan sponsorluk etkinliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu: Bundan büyük bir şeref yoktur
Emre Belözoğlu: Bundan büyük bir şeref yoktur
GİRİŞ 02.09.2019 11:13 GÜNCELLEME 02.09.2019 20:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

17 senedir Turkcell ile işbirliği halinde olduklarını hatırlatan Emre, ''Bizim için her milli maç öncesi her Türk sporcu için bayram havası olur. Biz de bu yüzden çok mutluyuz. 17 seneye kadar Türk sporuna sponsor olan, destek olan Turkcell'in bir etkinliğine katıldık. Onlara da Türk futboluna kattıkları için teşekkür ederim. 2002 Dünya Kupası'ndan beri bir iş birliğimiz var. Milli takımda iyi bir takım havası var. Bunun devamını getirmeye çalışacağız. Ben de elimden geldiğince takıma yardımcı olmaya çalışacağım.'' sözlerini kullandı.

 

 

''BURASI EN TEPEDEKİ TAKIMDIR''

Milli formayı giymenin gurur verdiğini belirten tecrübeli isim, ''Hangi takımda oynarsak oynayalım Milli Takım en tepedeki, en önemli takımdır. Öncelikle bunu bilmek lazım. Önümüzde çok önemli iki maçımız var. İnsanların bize destek olması bize güç veriyor.'' dedi.

 

 

''BİR ARA VERMİŞTİM...''

Andorra ve Moldova maçlarında oynaması halinde 100. kez Milli formayı giyecek olan 39 yaşındaki futbolcu, ''Bildiğim kadarıyla oynarsam 100. maçıma çıkacağım. Çok sakatlık yaşadım, bir dönem milli takıma da çağrılmadım. O yüzden bir ara vermiş oldum. Benim için sayının bir önemi yok. O şanlı formayı giymek önemli. Bizim için bundan büyük bir şeref yoktur.'' şeklinde konuştu

YORUMLAR 5
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    sahada 5km anca kosuyosun futbol seni bırakmış kendini komik duruma düşürme..
    Cevapla
  • Musti 4 yıl önce Şikayet Et
    gönlümüz kirgin emre bey yaptiklarin gözümüzün önünden gitmiyor nekadar iyi olmaya calissanda
    Cevapla
  • dddd 4 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde kalecilerden sonra en yaşlı olarak katılma başarısı göstererek tarihe geçmiştir.
    Cevapla
  • Yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla
  • İnanılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal Sana !
    Cevapla