Milli kalecimize saldırı! 'Hani kardeşlik'

Kosova'nın başkenti Priştine'de dün akşam Kosova ile Türkiye'nin Ümit Milli Takımları arasında oynanan maç sonrası Türk kaleci Altay Bayındır'ın stat görevlileri tarafından saldırıya uğradığı belirtildi.

GİRİŞ 12.06.2019 11:08 GÜNCELLEME 12.06.2019 11:17
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kosova basınında yer alan haberlerde Türkiye Ümit Milli Takımı ile Kosova Milli Takımları arasından Fadil Vokri Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından oyuncuların soyunma odasına giderken Türkiye Ümit Milli Takımı kalecisi Altay Bayındır'ın stat görevlileri tarafından nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı fiziki saldırıya uğradığı ileri sürüldü.

 

 

Kosova basınında yer alan videolarda Türkiye Ümit Milli Takımı antrenörü Vedat İnceefe olay sonrası Kosova Milli Takımı görevlilerine yaşanan olay nedeniyle sitemlerini dile getirirken görülüyor.

Hemen güvenlik görevlilerinin bulunmasını isteyen İnceefe, görevlilere 'hani kardeşlik' nerede dediği duyuluyor.

İnceefe siteminde, "Dövülen biziz, darp edilen biziz o adamın ifade vermesi lazım burada neden vuruyor." şeklinde dile getirdi.

Dün akşam Türkiye Ümit Milli Takımı, Kosova ile oynadığı U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme üçüncü maçında 3-1 mağlup oldu. Fadil Vokri Stadyumu'nda oynanan müsabakada Türk Milli takımının golü 46'ncı dakikada Halil İbrahim Dervişoğlu atarken, Kosova'nın gollerini 45+2'inci dakikada Xhemajli, 72'nci dakikada Daku ve 90'ıncı dakikada Kastrati kaydetti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • Tccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Balkanların hepsi geneli türkleri sevmezzzz Çıkarcı milet bunlar kosovaymış bosnaymış Boş boşş
    Cevapla
  • aty 4 yıl önce Şikayet Et
    kim oluyorsun da bu şekilde atıyorsun. hiç gittin mi oralara.. ben gittim türk olduğumuzu öğrendiklerinde gözlerindeki ışık nasıl düşündüklerini gösteriyor. boş olan malesef sizin gibi kafatasçıların kafataslarının içi
    Cevapla
  • Ne dersen 4 yıl önce Şikayet Et
    De bunlarla almanyada yillardir beraber calisiyoruz dürüst degiller balkan ülkeler hepsi ayni menfaatci insanlar kusura bakmayin bir tane bile tanisamadim malesef
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    kosovaya yapilan tüm yatirimlar geri cekilsin Türkiye onca yardim eti nasil kardeslik
    Cevapla
  • Ustasina bak 4 yıl önce Şikayet Et
    Vedat inceefe başka diyeceğim ykoktur
    Cevapla
  • Hadi 4 yıl önce Şikayet Et
    arnavutların yunandan beter olduğunu arnavut akif söyledi fazla lafa lüzum yok.
    Cevapla
  • aty 4 yıl önce Şikayet Et
    akif de arnavut olduğuna göre bu tezini kendi kendine çürütmüş oluyorsun.. (daha) fazla (boş) laf etme o zaman..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle