İzlanda'da acı son!

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu dördüncü maçında İzlanda'ya 2-1 yenilerek grubundaki ilk mağlubiyetini aldı.

İzlanda'da acı son!
İzlanda'da acı son!
GİRİŞ 11.06.2019 21:38 GÜNCELLEME 11.06.2019 23:49
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 4. maçında İzlanda ile A Milli Takımımız karşı karşıya geldi. İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te bulunan Laugardalsvöllur'da oynanan mücadeleyi 2-1 kaybettik.

İzlanda, iki kornerle iki gol birden buldu. 21 ve 32. dakikalarda Ragnar Sigurdsson, kornerden İzlanda'yı öne geçiren golleri attı. Millilerimiz de Dorukhan Toköz ile kornerden bir gol bularak 40. dakikada farkı indirdi.

İkinci yarı boyunca net fırsatlar yakalayan ve oyunu tek kale oynayan Millilerimiz, maalesef eşitlik golünü bulamadı.

Bu sonuçla elemelerdeki ilk puan kayıplarını yaşayan Millilerimiz, 9 puanda kaldı ve ikinci sıraya indi. İzlanda ise bu galibiyetle puanını 9'a yükseltti ve üçüncü sırayı aldı.

Millilerimiz, bir sonraki maçını 7 Eylül'de Andorra ile Türkiye'de oynayacak. İzlanda ise sahasında Moldova'yı ağırlayacak.



GRUPTA PUANLAR EŞİTLENDİ

H Grubu'nda oynanan diğer maçlarda ise Fransa, deplasmanda Andorra'yı 4 - 0, Arnavutluk ise evinde Moldova'yı 2 - 0 mağlup etti. Bu sonuçların ardından Türkiye, Fransa ve İzlanda'nın puanları 9 oldu. Arnavutluk ise puanını 6'ya yükseltti.



İZLANDA 2-1 TÜRKİYE

STAT: Laugardalsvöllur 

HAKEMLER: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz 

İZLANDA: 1-Halldórsson, 2-Hermannsson, 6-R. Sigurdsson, 7-Gudmundsson (Dk. 80 21-Traustason), 8-B. Bjarnason, 10-G. Sigurdsson, 14-Árnason, 17-A. Gunnarsson, 20-Hallfredsson, 22-Bödvarsson (Dk. 64 9-Sigthórsson), 23-A. Skúlason (Dk. 69 18-H. Magnússon)

TÜRKİYE: 12-Mert Günok, 2-Zeki Çelik, 3-Hasan Ali Kaldırım, 6-Ozan Tufan, 9-Kenan Karaman (Dk. 46 11-Yusuf Yazıcı), 10-Hakan Çalhanoğlu, 14- Dorukhan Toköz (Dk. 85 15-Güven Yalçın), 16- Merih Demiral, 17-Burak Yılmaz, 21-İrfan Kahveci (Dk.63 7-Abdülkadir Ömür), 22-Kaan Ayhan

SARI KART: Dk.18 Hallfredsson, Dk. 72 Bjarnason (İzlanda); Dk.23 Dorukhan Toköz, Dk 56 Zeki Çelik, Dk.  52 Burak Yılmaz, Dk. 55 Kaan Ayhan (Türkiye)

GOLLER: Dk. 21 ve 32 Sigurdsson (İzlanda); Dk. 40 Dorukhan Toköz (Türkiye)

YORUMLAR 200
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    kafan karışıksa hiç birşey bilmesen bile fransa ile maçtaki kadro ile çık, ozan kim, hasan ali kim bunlar yahu? sokak arasında bile futbol oynayamazlar. çalhanoğlu, burak bunlarda artık bitmiş, yusuf ve abdulkadiri takıma monte edememişsın. defans çok kötü, yedekleri bile daha kötü serdar aziz filan. hedefinde ikincilik varmış, bu kafayla giderse topladığın bu puanlarla birlikte üçüncülüğü bile göremezsin.
    Cevapla
  • ersoy ergul 4 yıl önce Şikayet Et
    kendinin futbolu bildiğini zannedenler fransa 11'i ile sahaya çıkarsak kazanırız diyorlarda ama bende bu olursa büyük hata olur dedim çevremdekilere her maç kendi içinde farklı zorluklar barındırır rakip fiziğe dayalı sert oyunu tercih edeceği biliniyordu bizim tek yapmamız gereken topu havada değil yere indirip bunu teknik ayaklarla oynamak gerekiyordu gerekirse fransa maçının tamamı değişecek bile olsa ben yapardım bunu maalesef birçok beyin göremedi çok büyük avantajı elimizin tersiyle istemedik hayırlı olsun
    Cevapla
  • kapak 4 yıl önce Şikayet Et
    rakip sahasında paslaşma oyunu tamamen sıfır...paslaşmayı öğrensinler..
    Cevapla
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalecimiz ve defansımız duran toplarda çok şaşkın . Rakip kafasına göre bir hakem bulup sert bir oyun ortaya koyunca hemen yılıyor ,oyundan soğuyoruz...
    Cevapla
  • minber 4 yıl önce Şikayet Et
    ozan tufan takım düzenini bozdu defansa geldi defans kurgusu bozuldu ortasahaya gitti orta saha kurgusu bozuldu şenol güneş birkez daha vasat bir hoca olduğunu göstermiş oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle