Erdoğan'dan İzlanda krizi için görüşme!

Milli Takım'ın İzlanda seyahatinde yaşanan skandalla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da devreye girdi.

Erdoğan'dan İzlanda krizi için görüşme!
Erdoğan'dan İzlanda krizi için görüşme!
GİRİŞ 10.06.2019 14:03 GÜNCELLEME 10.06.2019 14:03
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile A Milli Takımımızın İzlanda'nın Keflavik Uluslararası Havalimanı'nda maruz kaldığı kötü davranışlar ve yaşanan olaylarla ile ilgili bir görüşme yaptı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla aradığı Nihat Özdemir'e konuyla ilgili devletimizin her türlü girişimi yaptığını ve gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nihat Özdemir'den "Şenol Güneş hocamız ve futbolcularımız morallerini yüksek tutsunlar. Türk halkı onların yanında" mesajını teknik heyet ve takıma iletmesini istedi.

 

 

TFF Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takımımıza destekleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini sundu.

Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da bir heyet ile, Türkiye Futbol Federasyonu ve A Milli Takımızın yanında olduğunu göstermek için bugün İzlanda'ya giderek yarın oynanacak maçta Ay-Yıldızlılara destek olacak.

YORUMLAR 24
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar turkiyeye geldiklerinde aynisi yapilmali
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kan davasina dönüstürmeyelim. Geldiklerinde, biz sizin yaptiginiz terbiyesizligi yapmayacaz diyelim yüzlerine bu yeter.
    Cevapla
  • türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar geldikleri zaman çiçeklerle karşılanmalı ki ancak o zaman aşağılanırlar ,yaptıklarının tersini yapalım ki dünya görsün Türkiye'nin ne kadar nazik güzel bir ülke olduğunu..
    Cevapla
  • Mikado 4 yıl önce Şikayet Et
    Islandiyada 1975 yilina kadar esitdiyim kibi bir Turk uldurmek cinayet deyilmis.1975de bu kanun iptal edilmis.Bilmirim bu dogrumu yalanmi.Dahset!
    Cevapla
  • Irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlanda, macron abisini dinlemiş öğle görünüyor
    Cevapla
  • Manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlara anladığı dilden cevap vereceksin
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu konularda aynısını onlara yapmalıyız ancak batıl bundan anlar ve içimdeki hain aptallarda onları savunuyorlar eteği kasığından kesilmiş sokak yosmaları da konuşur oldu ismine falan nevşin mi devşirme mi kim oluyor bunlar konuşuyor bu ülkede yaşıyor bu ülkeyi karalıyor bunlara devlet hukuk çercevesinde hatlerini bildirmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle