Cengiz Fransa'yı gözüne kestirdi! İddialı sözler

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Cengiz Ünder, Yunanistan ile oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cengiz Fransa'yı gözüne kestirdi! İddialı sözler
Cengiz Fransa'yı gözüne kestirdi! İddialı sözler
GİRİŞ 30.05.2019 23:21 GÜNCELLEME 30.05.2019 23:22

Hazırlık maçında Yunanistan'ı 2-1 mağlup eden A Milli Takım'da 1 gol ve 1 asistle oynayan Cengiz Ünder maçın ardından konuştu.

 

 

"EN İYİ CENGİZ'İ GÖSTERMEK İSTİYORUM"

Fransa maçının önemine dikkat çeken Cengiz Ünder, "Öncelikle bu hazırlık maçları bizim için çok önemli. Galip gelmek istiyorduk ve maça iyi de başladık. Dünya şampiyonuna karşı oynayacağız. Onlara karşı elimizden geleni yapacağız. Bu galibiyetler önemli. Bugün elimden geleni yaptım ama Fransa maçı daha önemli, en iyi Cengiz'i göstermek istiyorum. Fransa'ya karşı takım olarak en iyi şekilde mücadele ederiz ve taraftarımızla birlikte en iyi sonucu alabiliriz diye düşünüyorum" dedi.

 

 

"GÜZEL BİR MAÇ ÇIKARDIK"

Milli takımın ikinci golünü atan Kenan Karaman ise, "Öncelikle çok mutluyum. Milli takım için ilk golümü attım. İnşallah devamı gelir. Hocama bana şans verdiği için teşekkür etmek istiyorum. Güzel bir galibiyetti. Böyle maçlar sezon sonunda zor oluyor. Tempo yüksek olmasa da topa genelde biz hakimdik. Güzel bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Muhteşem bir ekibiz. Umarım böyle devam ederiz." şeklinde konuştu.