Şenol Güneş'ten ilk 11 için sürpriz seçim!

Avrupa Şampiyonası maratonuna cuma günü başlayacak olan A Milli Takım'da yeni teknik patron Şenol Güneş'in kafasında ideal 11'i belirlediği öğrenildi.

Şenol Güneş'ten ilk 11 için sürpriz seçim!
Şenol Güneş'ten ilk 11 için sürpriz seçim!
GİRİŞ 21.03.2019 12:28 GÜNCELLEME 21.03.2019 12:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Elemelerdeki ilk sınavını deplasmanda Arnavutluk karşısında verecek Ay-Yıldızlı ekibin 11'i önceki döneme yakın olacak ancak bazı kritik hamleler yapılacak.

 

 

HAKAN ÇALHANOĞLU BANKO İSİM

Kaleyi Mert Günok'a teslim etmesi beklenen Güneş, savunmayı ise Gökhan Gönül, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü ve Hasan Ali Kaldırım dörtlüsünden oluşturacak. Orta alanda Hakan Çalhanoğlu yeri en garanti olan isim. Okay ve Yusuf Yazıcı da 11 için öne çıkan iki isim.

 

 

EMRE'NİN TECRÜBESİ ÖNEMLİ

Orta alanda diğer iki oyuncu çok net olmasa da Mahmut Tekdemir ve tecrübeli Emre Belözoğlu bir adım öne çıkıyor. Ancak burada sürpriz bir isim daha devreye girebilir. Güneş'in forvetteki ilk alternatifi ise Burak Yılmaz olacak. Tek forvet düşünen Şenol Hoca, Cenk'i yedek bırakacak. (Star)

YORUMLAR 10
  • MUNDİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Süper
    Cevapla
  • bzkrt 5 yıl önce Şikayet Et
    kanat oyuncu sıkıntımız var
    Cevapla
  • Yüzdeelli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yenilgiyle başlamamak için defans ağırlıklı kadro çıkaracak. Yine saç baş yolduracak. Demedi demeyin!
    Cevapla
  • yalkin 5 yıl önce Şikayet Et
    bu senol asla milli takim hocasi olamaz basarili oldugu döneme bir bakin o dönem gs firtina gibi esiyordu ve milli takimda banko 8 gsli topcu vardi o yilki basarilarin hepsi gsli topculara borcludur
    Cevapla
  • en son osmanlıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bir senol gunes hazımsızlıgınız var anlamdım gıttı. hep hıkaye anlatmaya bayılıyorsunuz fatıh terım ne yapmıs o utbolcularla mıllı takımda hangı basarısı var.... kabullenmesenızde turkıyede kı tek dunya 3. olmus hocadır senol gunes. 50 sene uzerıne katılıp 3. olmus bır hocaya bu saygısızlıgı yapabılmek gercek bır hazımsızlıktır. senın terımın dunya kupasınamı katıl dı bırak 3 lugu 5 . lıgı bırakın bu hazımsızlıgı saygı duyun bence yada oturun bır soda ıcın vesselam
    Cevapla
  • xzc 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bir bitmediniz gitti niye Terim için aynı şeyleri demiyorsunuz milli takımda o gs.larla o ne yaptı koca bir hiiiç asıl 2000 lerde takımın başına Kılıçdaroğlu gelse o bile şampiyon yaparsı Gs .yi bırakın bu Ş. Güneş düşmanlığını da gözünü açın sporum felsefesini öğrenin lafazanlığını değil .
    Cevapla
  • Bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Okayı unuttunuz arkadaş tek banko o Kadro mert gökhan g ozan çağlar hasan ali hakan çalhanoğlu okay irfan can yusuf yazıcı dorukhan burak
    Cevapla
  • ALİ RIZA 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah şenol dorukhana torpil yapıp oynatmaz .Yoksa işimiz zor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle