Lucescu yine konuştu! 'Türkiye'de o cesaret yok'

A Milli Takım'dan ayrılan Mircea Lucescu, Türkiye'deki deneyimleri ve ayrılık süreci ile ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Lucescu yine konuştu! 'Türkiye'de o cesaret yok'
Lucescu yine konuştu! 'Türkiye'de o cesaret yok'
GİRİŞ 06.03.2019 20:07 GÜNCELLEME 06.03.2019 20:07
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

A Milli Takım eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Rumen basınına PRO TV'ye konuştu ve Milli Takım'da yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

"TÜRKİYE'DE KİMSENİN CESARETİ YOKTU"

Sözleşmem 1 Ağustos'ta bitiyordu ve feshettik. Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski başkan yardımcılarıyla bu görüşmeleri yaptıktan sonra kararımızı verdik. Sürecin başında benden Milli takımı yeniden inşa etmemi istemişlerdi. Çünkü Türkiye'de kimsenin bunu yapacak cesareti yok. Genç oyuncuları teşvik etmeye karar verdim. Çok yetenekli genç oyuncuları milli takıma teşvik ettim. Ancak kulüpler bazı genç oyuncularını ellerinde tutamadılar. 

"YABANCI SINIRI BÜYÜK HATA"

Türkiye yabancı oyuncu kuralında büyük hata yapıyor. Takımların 11'inde 11 yabancı futbolcu oynayabiliyor. İstanbul takımları bu yüzden tecrübeli oyunculara yöneliyor ve genç oyuncular fazla şans bulamıyor. 

"DEMİRÖREN BANA, YENİ HOCAYI YENİ BAŞKAN SEÇEECEK DEDİ"

Yıldırım Demirören ile görüştüğümde Milli takımın yeniden yapılanma sürecinde sözleşmemi uzatmalarını istedim. Ya da tam tersi olacaktı. Ancak Demirören bana 'Bunu yapamam. Çünkü ben artık başkan olmayacağım. Yeni teknik direktörü yeni TFF Başkanı seçecek dedi." Ben de bunun üzerine tamam dedim. Paramı alarak devam edebilirdim ama bunu yapmadım. (Futbol Arena)

YORUMLAR 26
  • haci 5 yıl önce Şikayet Et
    lucescu türk futbolunun battigini ima ediyor aslinda cok söylemesi gereken seyler var ama oda biliyorki bu hükümetin türk futbolunu kendi emelleri icin nasil satip batirdigini tüpcü gibi bir adami tff baskani yapmak acizliktir menfaatciliktur
    Cevapla
  • KIRKiKi 5 yıl önce Şikayet Et
    paranı elmadığına sevindim
    Cevapla
  • EKOLL 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu adamı görmek duymak istemiyoruz. Yeter
    Cevapla
  • Analız 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı futbolcu yatmaya gelıyor nasıl olsa paramı alırım dıyor takımda yatıyor mıllı duyguları agar basan heyecanla oynıyacak gencler bulmak lazım.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav bi altyapıyı ele alsalar bu sıkıntıların hiç biri olmucak.. En sayif noktamiz alt yapı! Hala deniliyor ki yabancı olcakmis?!ülkede gencmi kalmadı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle