Erdoğan'dan Milli Takım sitemi

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'ın geçirdiği başarısız süreçten dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Erdoğan'dan Milli Takım sitemi
Erdoğan'dan Milli Takım sitemi
GİRİŞ 03.02.2019 21:45 GÜNCELLEME 03.02.2019 21:45
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT'de konuk olduğu canlı yayında önemli sorulara cevap verdi. Futbol takımları hakkındaki soruya da içtenlikle cevap veren Erdoğan, Başakşehir'in başarılarını takdir ederken tuttuğu takım Fenerbahçe'nin de çıkışa geçtiğini söyledi.

Sözlerine devam eden Cuhurbaşkanı Erdoğan, futbola yapılan ciddi yatırımlara rağmen Milli Takım'ın aldığı başarısız sonuçlara sitem ederek "Bu Milli Takımızın hali ne olacak" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları;

"Türkiye'de futbolu ülkemizin dört bir yanına altyapı noktasında eşit oranda dağıtalım. Herkes aradığını orada bulsun. Sonuçta Süper Lig'de oynayan takım sayısı 18. Belli takımlar var ki, belli ağırlığı olan takımlar. Takımlar biraz da seyirci potansiyeliyle anılıyor. Onlar da o seyirciyi yakaladığı için de. Başakşehir çok çok başarılı gidiyor. Onunla övünüyorum. Belediye başkanlığı döneminde kurduk. Buralara kadar geldik. Çok ciddi bir seyircisi yok. Başakşehirliler'e sesleniyorum, "Siz niçin maçları seyretmiyorsunuz?" diye. Gayet güzel stadları var. Biraz yavaş yavaş artışa başladı. Bugün deplasmanda kazanmış."

"FENERBAHÇE GALİBİYETLERLE TEHLİKELİ BÖLGEDEN UZAKLAŞTI"

Fenerbahçe de uzun bir ayrılıktan sonra arka arkaya şimdi galibiyet almaya başladı. Bir tırmanışa geçmiş oldu. Tehlikeli bölgeden çıktı. Tehlikeli bölgeden memleketim Rize'de sıyrılma mücadelesi veriyor.

Tüm bunlar iyi de, milli takımımızın hali ne olacak? Bu kadar tesis var. Dünyada kafaya oynayanların çoğu ülkenin böyle altyapısı yok.

YORUMLAR 47
  • tes 5 yıl önce Şikayet Et
    Toplam da 6 ilk 11 de ise 4 yabancı olmalı en fazla. Alt yapıdan en az 2 oyuncu bulundurma zorunluluğu ilk 11 de ve yedekte 1 tane alt yapı oyuncusu. Geri kalan Türk oyuncuları ister alt yapıdan ister transferle yapsınlar sorun değil.
    Cevapla
  • Alex illk 5 yıl önce Şikayet Et
    Toplam Türk 3 ü geçmesin. Ama 2 tanesi kesinlikle ve kesinlikle kendi altyapılarından çıkmış oyuncu şartı olsun bak bakalım o zaman nasıl altyapıya önem veriyorlar . Böylece başka takımlar da Türk oyunculara Uçuk para verip transfer etme durumunda kalmaz . Herkes en az 2 altyapı oyuncusunu oynatma zorunluluğu olursa ligde adaletsizlikte olmaz .
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl bizim halimiz ne olacak bir yandan hayat pahalılığı Bir yandan Suriyeli apaciler
    Cevapla
  • Nihat AYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Çare uçuk transferler çare yabancı sayısı süper lig sahada enfazla devşirme yada yabancı sayısı 5 i geçmemeli isterse 50 tane yabancısı olsun o ilk onbirde mutlaka kendi altyapısından oyuncu olmalı maç kadrosunda kendi yetiştirdiği gençlerden enaz 3 futbolcu olmalı teknik direktör 3 5 aylık söleşme ile olmamalı en az 2 3 yıllık olmalı başarı ve başarısızlıkta teknik direktörün sorumlu olması maddi paylaşım yapılmalı...
    Cevapla
  • hayri hollanda 5 yıl önce Şikayet Et
    baskan uc kurusluk adama 5 kurus deger verilirse hak etmiyenler icin ovgu ile bahsedilirse sadece gol atip show yapti denirse spor profgramlari degil magazin programlari olursa adamcilik yapilirsa 19 cu alinan kupanin arkasina saklanilirsa 25 yasina gelmis sporcuya halen tecrubesiz denilip oynatilmiyorsa fubol degil sokak kabadayilarina deger verilise sonuc budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle