Demirkol: Lucescu her zaman böyleydi

Spor yazarı Mehmet Demirkol, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.

Demirkol: Lucescu her zaman böyleydi
Demirkol: Lucescu her zaman böyleydi
GİRİŞ 20.11.2018 11:37 GÜNCELLEME 20.11.2018 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Spor yazarı Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi.

"Lucescu'nun hatası yok ama faydası da yok"

Mircea Lucescu, “Hatam yok” diyebilir. Ama faydası da yok. Zaten nerede olduğumuzu biliyoruz. Grup ikinci olduğumuz çok az. Grup birincisi olamadık. Hep ikinci olduk. Dolandığımız yer belli. Yerimizin B Ligi olmadığını biliyor olmamız lazım. Bizim yerimiz kaba bir hesapla C Ligi. Lucescu’nun çok ciddi bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Fakat; Lucescu’nun faydasının da olduğunu düşünmüyorum. Lucescu entelektüel bir insan. Ama aynı zamanda pesimist bir adam. Bu hep öyle oldu. 73 yaşına geldi diye yapmıyor bunu. Daha önce de böyleydi.

"Hocam sen ne anlatmak istiyorsun?"

Hakan Balta konusu çok dalga konusu oldu. 3 sene önce futbolu bırakmadı. Geçen sene vardı. Hakan’a güveniyordum şimdi yok diyor. Bu gafa girer mi, girer. Bunlarla uğraşmaktan gerçek meseleye bir türlü dönemiyoruz. Lucescu, “Bu oyuncuları kulüpler oynatmıyor. Milli takımda bizim boynumuz bükük kalıyor” diyor. Bu oyuncuların problemi. Ozan’a kimse oynama diyor mu? Fenerbahçe’de oynayamıyorsan git başka bir yerde oyna. Arda’nın oynamama sebebi Başakşehir ya da Barcelona mı? Değil. Hocam sen ne anlatmak istiyorsun? Sorun nedir?

YORUMLAR 2
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    milli takımda oynacak fotbulcu varda luceskumu oynatmadı gakatasarayda kimi alacak yada fenerbahçede veya beşiktaş bu yabancı sayısı türk fotbuluna bence diamit oldu bazen maç seyrediyorrum nerdeyse 18 20 yabancı geriye 2 yada 3 yerli kimi çağırsın bizim fotbulcular dışardada pek başarılı olamiyorlar bence yabancı sınırlası geri gelmeli
    Cevapla
  • mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    sorun türk insanının yüzde doksan futbola yatkın fiziksel özelliğinin olmaması. ite kaka anca bu kadar olur. aynen böyle devam.
    Cevapla