Milli Takım kadrosu açıklandı! Sürpriz...

A Milli Takımımızın Bosna Hersek ve Rusya maçlarının aday kadrosu belli oldu.

Milli Takım kadrosu açıklandı! Sürpriz...
Milli Takım kadrosu açıklandı! Sürpriz...
GİRİŞ 05.10.2018 12:40 GÜNCELLEME 05.10.2018 14:17
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımızın 11 Ekim'de Rize'de Bosna-Hersek'le oynayacağı özel maçın ve 14 Ekim'de Rusya'yla deplasmanda yapacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasının aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen 26 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

 

 

Kaleciler: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp)

 Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mert Müldür (Rapid Wien), Serdar Aziz, Ömer Bayram (Galatasaray)

Orta saha: Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Huesca), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Berkay Özcan (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid)

Milli Takım'ın programı

A Milli Takım, 8 Ekim Pazartesi günü saat 12.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını iki gün boyunca bu tesiste sürdürecek A Milli Takım, 10 Ekim'de Rize'ye geçecek ve mücadele öncesindeki son çalışmasını da aynı gün saat 20.15'te karşılaşmanın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcunun antrenman öncesinde düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 19.45'te başlayacak.

Türkiye ile Bosna-Hersek arasında 11 Ekim'de oynanacak özel maç saat 20.30'da başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak.

A Milli Takım, Rusya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için 12 Ekim Cuma günü Rize'den Soçi kentine seyahat edecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, ertesi gün bir futbolcusuyla birlikte saat 18.30'da idman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, Rusya'daki tek çalışmasını da 19.00'da Fişt Olimpiyat Stadyumu'nda yapacak. 

Rusya ile Türkiye'yi karşı karşıya getirecek UEFA Uluslar Ligi müsabakası, 14 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak.

A Milli Takım kafilesi, Rusya maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

YORUMLAR 52
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaw arkadaş benmi yanlış gördüm bilmiyorum.Eskisi kadar takımları takip etmediğimden olacak son 2 maçtaki kadronun neredeyse yarısını tanımıyordum,yada sadece ismen biliyordum. Ama ilk kez özellikle son maçta ileriye dönük ümit veren bir kadro olarak görmüştüm. Hatta son maçta ilkyarı 2-0 geride bitince bu oyunla nasıl olur diye hayret etmiş sonuçtada 3-2 yenerek beni haklı çıkarmıştı çocuklar. Siz bu maçları gerçekten izledinizmide benim ilkdefa bi ışık gördüğüm ümitlendiğim bi takımı bu kadar küçümsüyorsunuz anlamadım!!!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet topal artık veda etsin. bu gençlerin arasına yakışmıyor.
    Cevapla
  • yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    10 yasinda cocuk daha iyi kadro kurar
    Cevapla
  • 10 YaşındakiÇocuk 5 yıl önce Şikayet Et
    tabi ki
    Cevapla
  • mmcb 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolumuz iyiye gitti icinmi hep yabanci kluplerden milli takimimiz olusturulmus yada Türkiye de oynayacak adam kalmadigi icinmi bu durum böyle
    Cevapla
  • yunaklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Şener, Mehmet Topal nasıl kadroda olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle